Boeffla kernele mi gectin? romun ustundeki kernel mi daha stabil yoksa boeffla mi? Kafamiz karisti biraz?Başka kernel yüklemedim gayet iyi hiç gerek yok tecrübeyle sabit
Abi boeffla yükledim hız 2ye çıktı nerdeyse şarj ve hız daha iyi oldu
Sesle kullanabilmen icin ayarlardan google ses ile yazma yi acman gerekir ondan sonra kameraya girdiginde ayarlardan seslu komutu acarsan olmasi lazim.Merhaba, kamerayı ses komutlarıyla veya hareketle kullanabilen var mı ? Sesle veya elimizi sallayarak fotoğraf çekebilir miyiz ? Nasıl ?
yüklerken seçeneklerde upsm manager diye seçenek var onu işaretlersen ordan seçebilirsinv4.6 da upsm manager ile upsm ye uygulama eklenmiyor. yani whatsapp facebook felan eklenmiyor sizdede aynı sworun varmı acil yanıt verin lütfen birazdan otobüse binecegım
v4.6 da upsm manager ile upsm ye uygulama eklenmiyor. yani whatsapp facebook felan eklenmiyor sizdede aynı sworun varmı acil yanıt verin lütfen birazdan otobüse binecegım
Ayarlar- dil ve giris-google sesle yazma aktif mi?Cevap için teşekkürler. Kamerada sesli komut ayarını bulamadım.
Ayarlar- dil ve giris-google sesle yazma aktif mi?
Olabilirhocam ROM harika görünüyor ancak bi sorum var cihazım yurt dışından gelme Stock ROM yüklerken bile patched Kernel flashlıyorum bu ROM u kurarsam IMEI konusunda bir sıkıntım olur mu ?
Olabilir