Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Boeffla kernel

uzman47

uzman47

Üye
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Abi boeffla yükledim hız 2ye çıktı nerdeyse şarj ve hız daha iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ısınma sorunu var sizdede var mı

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Yok normal çok oyun oynarken olur

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Sadece zram açtım 800 yaptım bide onun altında kini açtım 95 yaptım bu kadar

eneseser

Üye
bende şimdi yükledim aşırı bi fark yok ama güzel rom yanlız şunu farkettim sizede söliyim yapmayın

Ayarlar\erişebilirlik\görme\gezinme hareketleri'' bunu aktif yapmayın telefon çok kötü kasıyo farketmesem romu silcektim :D

mr_luci

Üye
Bende alarm calışmıyor

uncanny_young

Üye
Kayan mesajlar çalışmıyor. Bunu düzeltmenin yolu varmı

mk6616

Üye
v4.6 da upsm manager ile upsm ye uygulama eklenmiyor. yani whatsapp facebook felan eklenmiyor sizdede aynı sworun varmı acil yanıt verin lütfen birazdan otobüse binecegım
v4.6 da upsm manager ile upsm ye uygulama eklenmiyor. yani whatsapp facebook felan eklenmiyor sizdede aynı sworun varmı acil yanıt verin lütfen birazdan otobüse binecegım

aliykse

aliykse

Üye
Merhaba, kamerayı ses komutlarıyla veya hareketle kullanabilen var mı ? Sesle veya elimizi sallayarak fotoğraf çekebilir miyiz ? Nasıl ?

uzman47

uzman47

Üye
Merhaba, kamerayı ses komutlarıyla veya hareketle kullanabilen var mı ? Sesle veya elimizi sallayarak fotoğraf çekebilir miyiz ? Nasıl ?
Sesle kullanabilmen icin ayarlardan google ses ile yazma yi acman gerekir ondan sonra kameraya girdiginde ayarlardan seslu komutu acarsan olmasi lazim.

• Beğen
Tepkiler: aliykse
aliykse

aliykse

Üye
Cevap için teşekkürler. Kamerada sesli komut ayarını bulamadım.

akin1905

Üye
yüklerken seçeneklerde upsm manager diye seçenek var onu işaretlersen ordan seçebilirsin

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam ROM harika görünüyor ancak bi sorum var cihazım yurt dışından gelme Stock ROM yüklerken bile patched Kernel flashlıyorum bu ROM u kurarsam IMEI konusunda bir sıkıntım olur mu ?

morki05

morki05

Üye
hocam ROM harika görünüyor ancak bi sorum var cihazım yurt dışından gelme Stock ROM yüklerken bile patched Kernel flashlıyorum bu ROM u kurarsam IMEI konusunda bir sıkıntım olur mu ?
Olabilir

Üst Alt