ferhat1905123
Üye
kardeş işte dün yaşadım sorunu pil tamamen bitirip şarj ettim şuan sorun yok gibi ama tekrar bitirip kapalı halde şarj edicemYaw kardesim espiri yaptim.sorun devam ediyormu hala?
kardeş işte dün yaşadım sorunu pil tamamen bitirip şarj ettim şuan sorun yok gibi ama tekrar bitirip kapalı halde şarj edicemYaw kardesim espiri yaptim.sorun devam ediyormu hala?

arkadaşlar, küfür etmeyecekseniz ama
bende ram 550 600 arası geziyor.
bugün bi kağıt buldum, önceden not almışım.
üzerine de "romu kurunca bunları sil" diyede not düşmüşüm.
işlem öncesi 620 650 arası gezen ram, şimdilerde 550 600 arası geziyor.
kağıt dairede kaldı, yarın yazacağım.
kim bilir nerden görüp yazmışım ama işe yarıyor![]()
Bir daha yazarmisin acabaBen yazmistim calisan servislerdeki gereksiz uygulsmalar
aynen.kardeşim öncelikle cok tesekkur ederim dediklerini aynen yaptım md4ten alintilar yaparak xdaya da baktım dediğin gbi buldum yalnız iki linkte ölü kardeşim silinmis dosya
sende dosyasi vardır kardeşim bna bir sekilde yollarsan veya zahmet olmazsa megaya upload edersen çok sevinirm kardeşim
onur kardeşim sanırım buldum boyutu 255 mb olan değil mi ?
Kesinlikle,bu guney koreliler amerikadan daha vahsi kapitalist,Allah belani versin samsungsamsung kadar rezil bir firma görmedim. iptal olmuş gerçekten note 2 güncellemesi. almayin aldırmayın şu markayı artık
doğrudur.Ben yazmistim calisan servislerdeki gereksiz uygulsmalar

No panic note 2 lolipop geliyogüncel
![]()
Haber - Note 2 lolipop alıcak!... - MaxiCephaber bilgisi verirmisin
saka yapıyo samsung heralde bu ne arkadas
Birisi ana samsung olumsuz dedi şimdide ispanya samsun gelecek dedi..saka yapıyo samsung heralde bu ne arkadas
kardeş burdan da yayınlarmısındoğrudur.
e postayı falan sildiriyor hep ram yükseltmesi için.
dediğim gibi kaynağını bilmiyorum, not almışım
teşekkürler![]()
kardeş burdan da yayınlarmısın