uzman47
Üye
Sitede konusuna gir anlatim var veya google yaz cikar.telefonu rootlu 4.1.2 efs yedeği nasıl alınıp geri yüklenecek? imei sini sorguluyom eski samsung çıkıyor.
Sitede konusuna gir anlatim var veya google yaz cikar.telefonu rootlu 4.1.2 efs yedeği nasıl alınıp geri yüklenecek? imei sini sorguluyom eski samsung çıkıyor.
bu xda daki addonlardan hangisini indirecem s connect sfinder 2 tane falan var orada?Imei klon oldugu icin farkli modele cikiyor
peki hangisini yapayım ? bide with var without var hangisi?note 4 yazan normali
yazmayani lollipop
bu arada system uide hızlı Bağlan seçeneği nasıl desem yeşil ile kapalı arasında bir renkte.bugda kaldı galiba![]()

Belli zaten yayalnız benim kullandığım system ui değil biraz tırt onlar ben bunu konuda birisi linkini paylaşmış ordan yüklemiş bulunmaktayım
bende geri kaldırdım zaten remove olanla kalkıyor..seninkinin linkini verirmisin ?note 4 system ui si s finder olmayan. bildirim paneli şu anda lolipop tarzı bunu yüklersen 4.1.1 gibi note 4 görünümlü olur bildirim paneliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızne işe yarıyor
telefonu rootlu 4.1.2 efs yedeği nasıl alınıp geri yüklenecek? imei sini sorguluyom eski samsung çıkıyor.
kardeş gitse bile mk6 modem ve kernel yükle geri gelir"ACİLLL"bu 3 oldu ama çocuk isteyip duruyor mazur görün
arkadaşlar bi arkadaşımın telefon klon imei sorgulatınca eski bir samsung çıkıyor şuan 4.1.2 başka ülkenin romu..ona stock 4.3 tr romu atsam imei uçar mı bide onunla uğraşmak istemem..eğer uçmazsa 4.3 atıp s5 tema atacam..ben zaten note 4 romdayım![]()
Bende aynı kernel yaptım kendi kerneli beklemede acayip şarj çekti boeffla ayarsız şu anda çok güzel uygun ayar varsa denediğiniz paylaşırsanız çok makbule geçerboeffla kernel 7.6 kullanıcam uygun mudur bide zram açık yapıcam

Kardeş ekranlardaki bütün widgetleri kaldır sonra yeniden ekle düzeliyor.kendi kerneliyle gayet hızlı seri ve şarjda gayet güzel. Rom şişene kadar bu kernledeyimayrıca widgetler tam oturmuyor sağa yada sola yaslı oluyor Sebebi nedir? yüklerken aromada 5x5 i seçmiştim...
yalnız benim kullandığım system ui değil biraz tırt onlar ben bunu konuda birisi linkini paylaşmış ordan yüklemiş bulunmaktayım
fena oldu ya baya ugrastim ordan buldan buldum dosyalarla
bunlari md4ten aldim
muzik calar ve video yu bilmedigim bir nedenle alamiyorum durduruldu hatasi verdi baya ugrasmama ragmen.
bunu bilmeden bir sekilde yaptim hangi dosyaylada yaptigimi bilmiyorum ama gayet hizli multitasking performansi.
Clash of clans ta telefonun alt tarafi asiri isiniyor ve sarji yiyor neden ?
Bendede Cayır cayır