Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
uzman47

uzman47

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ortak42

uzman47

uzman47

Üye
Imei klon oldugu icin farkli modele cikiyor

ortak42

ortak42

Üye
Imei klon oldugu icin farkli modele cikiyor
bu xda daki addonlardan hangisini indirecem s connect sfinder 2 tane falan var orada?

BUNLARDAN HANGİSİ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 4 yazan normali
yazmayani lollipop

bu arada system uide hızlı Bağlan seçeneği nasıl desem yeşil ile kapalı arasında bir renkte.bugda kaldı galiba :)

ortak42

ortak42

Üye
note 4 yazan normali
yazmayani lollipop

bu arada system uide hızlı Bağlan seçeneği nasıl desem yeşil ile kapalı arasında bir renkte.bugda kaldı galiba :)
peki hangisini yapayım ? bide with var without var hangisi?
buldum teşekkürler biri bildirim çubuklu biri çubuksuz :D

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
with sfinderli without olmayanı

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yalnız benim kullandığım system ui değil biraz tırt onlar ben bunu konuda birisi linkini paylaşmış ordan yüklemiş bulunmaktayım

ortak42

ortak42

Üye
yalnız benim kullandığım system ui değil biraz tırt onlar ben bunu konuda birisi linkini paylaşmış ordan yüklemiş bulunmaktayım
Belli zaten ya :) bende geri kaldırdım zaten remove olanla kalkıyor..seninkinin linkini verirmisin ?

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
ne işe yarıyor

serdar431

serdar431

Üye
ne işe yarıyor
note 4 system ui si s finder olmayan. bildirim paneli şu anda lolipop tarzı bunu yüklersen 4.1.1 gibi note 4 görünümlü olur bildirim paneli

hatipkaya01

Üye
telefonu rootlu 4.1.2 efs yedeği nasıl alınıp geri yüklenecek? imei sini sorguluyom eski samsung çıkıyor.

Dostum bana kalsa hiç bulasma çünkü kesinlikle imei ucacak ama riski severim diyorsan efspro diye bir program var xda da youtubede de programi nasil kullanacagin anlatiliyir romu yuklemeden yedegini al tekrar yukle ayrica terminal emulator diye bir uygulama var komut sistemi ile calisiyir o uygulamadan da yedegini al her ihtimale karsi root explorer den de efs klasorunu yedekle yani alabildigin kadar efs yedegini al ama tabiki butun islemler icin root iznin olmali

Musti190738

Musti190738

Üye
"ACİLLL"bu 3 oldu ama çocuk isteyip duruyor mazur görün :)
arkadaşlar bi arkadaşımın telefon klon imei sorgulatınca eski bir samsung çıkıyor şuan 4.1.2 başka ülkenin romu..ona stock 4.3 tr romu atsam imei uçar mı bide onunla uğraşmak istemem..eğer uçmazsa 4.3 atıp s5 tema atacam..ben zaten note 4 romdayım :D
kardeş gitse bile mk6 modem ve kernel yükle geri gelir

• Beğen
Tepkiler: ortak42
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
boeffla kernel 7.6 kullanıcam uygun mudur bide zram açık yapıcam

ortak42

ortak42

Üye
boeffla kernel 7.6 kullanıcam uygun mudur bide zram açık yapıcam
Bende aynı kernel yaptım kendi kerneli beklemede acayip şarj çekti boeffla ayarsız şu anda çok güzel uygun ayar varsa denediğiniz paylaşırsanız çok makbule geçer :D

padisah_58

padisah_58

Üye
kendi kerneliyle gayet hızlı seri ve şarjda gayet güzel. Rom şişene kadar bu kernledeyim :) ayrıca widgetler tam oturmuyor sağa yada sola yaslı oluyor Sebebi nedir? yüklerken aromada 5x5 i seçmiştim...

ensonkral06

ensonkral06

Üye
2 3 gündür kullanıyorum gayet iyi hızlı hoş görünümlü ama şarj konusunda biraz sıkıntılı sanki.

Tyrann

Tyrann

Üye
kendi kerneliyle gayet hızlı seri ve şarjda gayet güzel. Rom şişene kadar bu kernledeyim :) ayrıca widgetler tam oturmuyor sağa yada sola yaslı oluyor Sebebi nedir? yüklerken aromada 5x5 i seçmiştim...
Kardeş ekranlardaki bütün widgetleri kaldır sonra yeniden ekle düzeliyor.

baho66

Üye
Güzel olmuş özellikle ağır çekim modu

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

kardeşim kullandığının linkini bizede atabilirmisin?

fena oldu ya baya ugrastim ordan buldan buldum dosyalarla
bunlari md4ten aldim :)

muzik calar ve video yu bilmedigim bir nedenle alamiyorum durduruldu hatasi verdi baya ugrasmama ragmen.

bunu bilmeden bir sekilde yaptim hangi dosyaylada yaptigimi bilmiyorum ama gayet hizli multitasking performansi.

kardeşim bunlari hangi romdan aldıysan bende yapmak istiyorum aynısını özellikle bildirim paneli hos duruyo yardımcı olursan minnet duyarım kardeşim seni bekliyorum

Üst Alt