Haber Note 2 lolipop alıcak!...

Sponsorlu Bağlantılar

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 lolipop alıcak!...
Sabah saatlerinde Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesini iptal ettiğini duyuran Samsung, az önce bu güncellemenin yakında geleceğini açıkladı.
Samsung'un doğrulanmış Facebook hesabı Samsung Gulf, sabah saatlerinde Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin iptal edildiğini duyurmuştu.

Samsung'tan Ters Köşe

Olayın üzerinden bir gün bile geçmeden Samsung'un yine doğrulanmış Twitter hesabı SamsungMobile Spain Android 5.0 Lollipop güncellemesinin Galaxy Note 2 için yayınlanacağını açıkladı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve baskahmet

baskahmet

baskahmet

Üye
Haydaa atilla mayda

PriZm

PriZm

Üye
Samsungda milleti trollemeye başladı demek. :D

• Beğen
Tepkiler: Print Screen, B.A.R.O.N ve abdurrahmancam
byAndroid

byAndroid

Üye
Bu güncellemeye helal olsun işte.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Gelsin gelsin iyi olur :D

MaxipmaN

Üye
feyk atıyorlar habire baydı

Print Screen

Print Screen

Üye
Feyk atmak caiz midir hocam

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Adilx05

Adilx05

Üye
Gecenin İlerleyen Saatlerinde Bi Tweet Daha : Şaka Yaptık .d.d

Print Screen

Print Screen

Üye
Onu yapsalar gider Samsung alırım la feykci şakacı firma ayağımıza gelmiş işte böyle sevgili bulamazsın :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 N9005 hala 5.0 gelmedi Gelen ülkeler var ama ben hala alamadım. Note 2 düşünmek bile istemiyorum bu yılın ortasını geçer muhtemelen. Costum ROM, CM ve türevleri romlara devam.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Note 3 N9005 hala 5.0 gelmedi Gelen ülkeler var ama ben hala alamadım. Note 2 düşünmek bile istemiyorum bu yılın ortasını geçer muhtemelen. Costum ROM, CM ve türevleri romlara devam.
Bende şahsen Türkiye ye hemen gelmesini beklemiyorum çıkan ilk ülke roomunu yüklerim :D ki 9005 için Türkiye ye çıkmaz Türkiye sürümü farklı n9000q idi galiba garip bir uzantılı :D

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Bende şahsen Türkiye ye hemen gelmesini beklemiyorum çıkan ilk ülke roomunu yüklerim :D ki 9005 için Türkiye ye çıkmaz Türkiye sürümü farklı n9000q idi galiba garip bir uzantılı :D
Onu biliyorum Ben de ki Birleşik Arap Emirlikleri çıkışlı ama hala gelmemiş. Bakalım ne zaman çıkacak.

yeumyang

yeumyang

Moderator
bir almayacak bir alacak deniyor insanın sen bizimle oyunmu oynuyorsun samsung diyesi geliyor telefonu kullanmıyorum ama kullanan arkadaslar var alması iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
AHKE

AHKE

Üye
bi açıklama yapilir tamam.ama bune böle iki resmi hesap farkli bisey soluyor
Samsung un danimarka ve finlandiya sitesinde update die bölüm var orda liste var.bence oraya bakmak lazım boşuna yazmamışlardır oraya
başka ulkelerin sitelerinde niye update bölümü yok anlamış değilim

• Beğen

Üst Alt