hatipkaya01
Üye
Arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız minnettar kalacağım birincisi blekota s5 ile blekota note 4 arasında gidip gelirken imei null oldu eski efs yedeklerim vardı bunları bir türlü yükleyemedim nasıl yükleyeceğimi bir türlü bulamadım neyse boefella kerneli yükleyince imei geldi ama şimdi kafamda şu soru var boefella olmadan artık bu telefonu kullanamayacağımmı?
ikinci sorum şimdi şu blekota note 4 v4.2 yi kurdum gayet güzel ama titanium backupla yedeğini aldığım kullanıcı uygulamalarının bir kaçını yüklüyorum sadece uygulamaları geri yükle desem bile gayet güzel kuruyor herhangi bir sorun gözükmüyor ama telefonu yeniden başlatınca pin kilidini girdikten sonra yaklaşık 15 dakika takılıyor yaklaşık 10 defa romu kaldırıp megawipe yapıp tekrar kurdumhep aynı hüsran...
Kilit ekraninda takiliyir ise titaniumdan sistem uygulamalarindan keyguart... İle baslayan sistem uygulamasini dondur sonra elefonun ac kapa sonra tekrar titaniumdan dondurdugunu çöz ve tekrar ac kapa donma sorunu çözülmesi lazim cozulurse cevap yaz cozulmese baska bi yontem söyleyeceğim
Ayrica imei klon değil ise kaybolmaz xda efspro diye bir program var efs ni yedekleyip geri yuklemene yarıyor o yontemi dene ayrica stock rom yuklersen yine imei klon değilse geri gelir internette modem ve kernel dosyalari mevcut once kernel sonra modem dosyasini flaslayarak tekrar imeili getirisin
Android sürümü onemli modem ve kernel icin dikkett et hangi sürumsen o kerneli ve modemi flasla
?
hep aynı hüsran...
bide ne bu s connect s finder Wifi gider mi yapınca ?