Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

hatipkaya01

Üye
Arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız minnettar kalacağım birincisi blekota s5 ile blekota note 4 arasında gidip gelirken imei null oldu eski efs yedeklerim vardı bunları bir türlü yükleyemedim nasıl yükleyeceğimi bir türlü bulamadım neyse boefella kerneli yükleyince imei geldi ama şimdi kafamda şu soru var boefella olmadan artık bu telefonu kullanamayacağımmı:bangin:?
ikinci sorum şimdi şu blekota note 4 v4.2 yi kurdum gayet güzel ama titanium backupla yedeğini aldığım kullanıcı uygulamalarının bir kaçını yüklüyorum sadece uygulamaları geri yükle desem bile gayet güzel kuruyor herhangi bir sorun gözükmüyor ama telefonu yeniden başlatınca pin kilidini girdikten sonra yaklaşık 15 dakika takılıyor yaklaşık 10 defa romu kaldırıp megawipe yapıp tekrar kurdum:'( hep aynı hüsran...

Kilit ekraninda takiliyir ise titaniumdan sistem uygulamalarindan keyguart... İle baslayan sistem uygulamasini dondur sonra elefonun ac kapa sonra tekrar titaniumdan dondurdugunu çöz ve tekrar ac kapa donma sorunu çözülmesi lazim cozulurse cevap yaz cozulmese baska bi yontem söyleyeceğim
Ayrica imei klon değil ise kaybolmaz xda efspro diye bir program var efs ni yedekleyip geri yuklemene yarıyor o yontemi dene ayrica stock rom yuklersen yine imei klon değilse geri gelir internette modem ve kernel dosyalari mevcut once kernel sonra modem dosyasini flaslayarak tekrar imeili getirisin
Android sürümü onemli modem ve kernel icin dikkett et hangi sürumsen o kerneli ve modemi flasla

mr_luci

Üye
Bu rom da digiturkplay uygulaması neden çalışmıyor anlamış değilim

ekshimtrak

Üye
arkadaşlar merhaba. güncelleme geldi. ota'dan güncelledi otomatik. sonra titanium dan yükledim. ama telefon kapanıp açılınca ekrana pin kodunu giriyorum. onaylıyorum öylece kalıyor. sonra hafıza kartı ve sim kartı çıkarttım. fakat bu defa da tuşları açmak için kaydırıyorum o şekilde donup kalıyor. üst menü aşağıya iniyor. fakat ayarlar menüsünü açmak için bastığımda açmıyor. yardımcı olabilir misiniz ? nasıl çözebilirim.

by.atalay

by.atalay

Üye
arkadaşlar merhaba. güncelleme geldi. ota'dan güncelledi otomatik. sonra titanium dan yükledim. ama telefon kapanıp açılınca ekrana pin kodunu giriyorum. onaylıyorum öylece kalıyor. sonra hafıza kartı ve sim kartı çıkarttım. fakat bu defa da tuşları açmak için kaydırıyorum o şekilde donup kalıyor. üst menü aşağıya iniyor. fakat ayarlar menüsünü açmak için bastığımda açmıyor. yardımcı olabilir misiniz ? nasıl çözebilirim.

Megawipe yaparak romu sıfırdan kur titanium dan yedeklerini geri yüklerken farklı bi launcher kullanıyorsan onu yükleme uygulamalarını yükle en son kullandığın launcheri yükle sorun düzelecektir aynısı benim basimada gelmişti...

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
S Finder,Quickconnetli system uio ne ise yariyoe

• Beğen
Tepkiler: hhararli
skystar18

skystar18

Üye
wifiye baglaninca sinyal dusuyor sebebi nedir

hatipkaya01

Üye

Yukarda dediğim titaniumdan keyguard.. .ile baslayan uygulamayi dondur telefonu kapat ac sonra çöz kapat ac duzelmesi lazim

ekshimtrak

Üye
Megawipe yaparak romu sıfırdan kur titanium dan yedeklerini geri yüklerken farklı bi launcher kullanıyorsan onu yükleme uygulamalarını yükle en son kullandığın launcheri yükle sorun düzelecektir aynısı benim basimada gelmişti...

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
hocam advanced/fix permissions seçeneğini bulamıyorum. Philz touch 6 var ama menüde malesef yok. tamamlayamıyorum.
Yukarda dediğim titaniumdan keyguard.. .ile baslayan uygulamayi dondur telefonu kapat ac sonra çöz kapat ac duzelmesi lazim
onu nasıl yapabilirim? tam hakim olmadığımdan yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim. Güncellemeden önceki sürümü tekrar yükledim. Daha sonra tekrar güncelleyeceğim.

Son düzenleme:
ortak42

ortak42

Üye
Ota dan güncellemeleri nasıl acacam? Yeni falan gelirse :D bide ne bu s connect s finder Wifi gider mi yapınca ?
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?

Galaxypower

Üye
beyler stock kernelde ram düşürmek mümkünmü

revolt25

revolt25

Üye
arkadaşlar 4.2 gelen güncellemeyi yükleyecektim, bu zamana kadar hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım wipeleri yaptım megawipe yaptım 4.2 romü yükledim telefon açıldı kurulum ekranında dondu yeniden açılmaya çalışıyor açılmıyor samsung yazısı gidip gidip geliyor ve telefon recovery moda geçmiyor, ara sıra açılıyor anında tekrar restart atıyor. Telefon recovery moda geçmiyor ne yapmam gerkeiyor şu anda yardımcı olurmusunuz?

uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar 4.2 gelen güncellemeyi yükleyecektim, bu zamana kadar hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım wipeleri yaptım megawipe yaptım 4.2 romü yükledim telefon açıldı kurulum ekranında dondu yeniden açılmaya çalışıyor açılmıyor samsung yazısı gidip gidip geliyor ve telefon recovery moda geçmiyor, ara sıra açılıyor anında tekrar restart atıyor. Telefon recovery moda geçmiyor ne yapmam gerkeiyor şu anda yardımcı olurmusunuz?
Bataryayi cikar tekrar tak recovery moda almaya calis .

revolt25

revolt25

Üye
Bataryayi cikar tekrar tak recovery moda almaya calis .

yaptım, geçti ama anında tekrar kapanıyor restart atıyor recovery modda, ama download moda rahat geçiyor. ne yapabilirim şuanda?

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
yaptım, geçti ama anında tekrar kapanıyor restart atıyor recovery modda, ama download moda rahat geçiyor. ne yapabilirim şuanda?

Sanırım Brick olmus cihaz ama.nasil çözülüyor bilmiyorum sorun

revolt25

revolt25

Üye
Sanırım Brick olmus cihaz ama.nasil çözülüyor bilmiyorum sorun

inşallah olmamıştır, download moda giriyor ama recovery moda girmiyor girsede res atıyor anında, bilgili bi kişi yardımcı olsa belki bi kurtarma şansım vardır. 3 4 tane rom yükledim cihaza sadece bu 4.2 güncellemede oldu böyle bişey

skystar18

skystar18

Üye
inşallah olmamıştır, download moda giriyor ama recovery moda girmiyor girsede res atıyor anında, bilgili bi kişi yardımcı olsa belki bi kurtarma şansım vardır. 3 4 tane rom yükledim cihaza sadece bu 4.2 güncellemede oldu böyle bişey
Odin le farkli cwm yukle olmadi 4.3 stock rom a don [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: hhararli
skystar18

skystar18

Üye
teşekkür ederim deniyorum hemen

1.sayfadaki philz touch u yükledim yine aynı, farklı cwm ne yükleyebilirim bilmiyorum link atabilirmisiniz?
Sen orjinal roma donersen sorun kalmaz hersey bastan başlar

skystar18

skystar18

Üye
Clash of clans ta telefonun alt tarafi asiri isiniyor ve sarji yiyor neden ?

• Beğen
Tepkiler: enes2609
ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?

Üst Alt