Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

shankss

Üye
Wipe data/Factory reset'e tıkla içinde 'clean to install a new rom' diye bir seçenek var onu yap yeter.Uygulamalar,mesajlar,rehber siliniyor ve ayarlar sıfırlanıyor.Resim müzik vb. birşey silinmiyor.Wifi sorunu da çözülmüş oluyor korkma :)
tmm kurdum romu sıkıntı gitti de arkadaş toplamda 6 7 rom değiştirdim ne zahmetli işmiş yae :D
Wipe data/Factory reset'e tıkla içinde 'clean to install a new rom' diye bir seçenek var onu yap yeter.Uygulamalar,mesajlar,rehber siliniyor ve ayarlar sıfırlanıyor.Resim müzik vb. birşey silinmiyor.Wifi sorunu da çözülmüş oluyor korkma :)
tmm kurdum romu sıkıntı gitti de arkadaş toplamda 6 7 rom değiştirdim ne zahmetli işmiş yae :D

skystar18

skystar18

Üye
Beyler su bildirim paneli saydam ya hani onu nasil normale ceviricez

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
Serdar-i9300

Serdar-i9300

Üye
Sizce cyanogen mi blekota s5 & Note4 mü :D

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye

ekremesiroglu

Üye
bu sabahtan itibaren wifi sorunu bende de başladı. wifi fix sorunu çözmüyor. ne yaptıysam düzeltemedim. tekrar kurmaktan başka çaresi olmalı

shankss

Üye
bu sabahtan itibaren wifi sorunu bende de başladı. wifi fix sorunu çözmüyor. ne yaptıysam düzeltemedim. tekrar kurmaktan başka çaresi olmalı
Walla bir saat uğraştım yapamadım Wifi sorununu son çare olarak romu baştan kurmak zorunda kaldım..

skystar18

skystar18

Üye
Beyler bildirim panelini degistiremiyormuyuz fix olarak verse birisi anlayan

uzman47

uzman47

Üye
Lolipop degilmi sistem ui

skystar18

skystar18

Üye
benim boyle de ben normal istiyorum alt tarafi saydam olmucak efextrime deki gibi ornek

uzman47

uzman47

Üye
benim boyle de ben normal istiyorum alt tarafi saydam olmucak efextrime deki gibi ornek
Tamam bu lolipop sistem ui istemiyorsan wipe yapmadan tekrar romu flashla kurarken lolipop sistem ui secenegini secme

uzman47

uzman47

Üye
Verilerin silinmez

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
romu boefla kernelle.kurdum ram 680lerde 700ude buluyo kasiyo telefon boefla config ayarinda sadece zrami 800 yaptım başka bişey yapmadim ne önerirsiniz kardeşlerim? yardim
hiz ve stabilite için ne önerirsiniz arkadaşlar ?

sat s3 al

sat s3 al

Üye
romu boefla kernelle.kurdum ram 680lerde 700ude buluyo kasiyo telefon boefla config ayarinda sadece zrami 800 yaptım başka bişey yapmadim ne önerirsiniz kardeşlerim? yardim
hiz ve stabilite için ne önerirsiniz arkadaşlar ?
bunu

uzman47

uzman47

Üye
Bende yok xda sitesinde note4 4.4.4 sistem UI diye ara zipi vardir

Üst Alt