Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
Serdar-i9300

Serdar-i9300

Üye
Addon olarak verilenlerden sadece polaris office ve note 4 gallery yi flaslamistim oysaki.. peki wifi fix 4.4.4 Dosyasini paylasacak olan var mi onu da flaslayayym belki duzelir.. simdi bosuna romu bastan kurup 1 saatimi bosa harcamk istemiyorum
WiFi sorunumu var ?

Son düzenleme:

shankss

Üye
Aynen kardesim wifiye baglanamiyorum. 1 saattir ugrasiyorum ama nafile.. romu da yeniden kurmak istemiyorm.. yardimci olursan sevinirm

DeepForce

DeepForce

Üye
ben kurdum hiç bir sorunla karşılaşmadım hersey duzgun çalışıyor

Tyrann

Tyrann

Üye
Addon olarak verilenlerden sadece polaris office ve note 4 gallery yi flaslamistim oysaki.. peki wifi fix 4.4.4 Dosyasini paylasacak olan var mi onu da flaslayayym belki duzelir.. simdi bosuna romu bastan kurup 1 saatimi bosa harcamk istemiyorum
Wifi fix 4.4.4 de düzeltmiyor kardeşim.Romu tekrar flashlamak en iyisi.

shankss

Üye
Kurunca ben de sikinti yasamadim da sonradan xda sitesinden note 4 gallery ve polaris office yi kurunca wifi sikintisi oldu yani.. neyse romu bastan kurmak lazm simdi..
Romu kurduktan sonra wifi hatasi almamak icin addon olarak verilen uygulamalari kurmamak mi lazm simdi..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
suanlik md4 v13 cok daha iyi durumda.

simgeleri görmedik bilmiyoruz :)

Tyrann

Tyrann

Üye
Kurunca ben de sikinti yasamadim da sonradan xda sitesinden note 4 gallery ve polaris office yi kurunca wifi sikintisi oldu yani.. neyse romu bastan kurmak lazm simdi..
Romu kurduktan sonra wifi hatasi almamak icin addon olarak verilen uygulamalari kurmamak mi lazm simdi..
Sadece gallery+photo studio'yu kurma o wifiyi bozuyor.Otekilerde sorun yok denedim.

shankss

Üye
Oke eyw

-Oruc

-Oruc

Üye
wifi sorunu yasayanlar megawipe yapın telefonu ozaman görün

shankss

Üye
Mega wipe yaparsak tel fabrika ayarlarina doner o da romu bastan kurmak ile ayni olur zaten..

-Oruc

-Oruc

Üye
sen o romu kurmadan megawipe yap bakim sonra kur romunu nasıl olur sen saece wipecech yaparsan stabiliyet bekleme o telefonan ne yuklersen yukle temiz kurulum yapmalısın ki telefon ier eski kalıntılarla çakışmasın

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim wifi sorununun bizle alakası yokki.belliki yanlış bir noktaya deginmissin.

romda sıkıntı yok ama paylasilan add on patchleri yükleyince wifi sorunu yaşamaya başladık sorun bizle kaynaklı değil yani.

shankss

Üye
sen o romu kurmadan megawipe yap bakim sonra kur romunu nasıl olur sen saece wipecech yaparsan stabiliyet bekleme o telefonan ne yuklersen yukle temiz kurulum yapmalısın ki telefon ier eski kalıntılarla çakışmasın
birazdan romu tekrar kuracam. tam temiz kurulum icin ne yapmam lazm soyle sana zahmet.. full wipe mi yapaym megawipe mi yapaym..
birazdan romu tekrar kuracam. tam temiz kurulum icin ne yapmam lazm soyle sana zahmet.. fu ll wipe mi yapaym megawipe mi yapaym..
Ha bir de full wipe ve megawipe nasil yapiliyor onu da eksiksiz soylersen cok makbule gecer kardesm

skystar18

skystar18

Üye
Kesinlikle katiliyorum cocuk romu :d

shankss

Üye
arkadaşlar romu tekrar kuracam wifi sorunu için sizce full wipe mı yoksa mega wipe mı yapsam acaba.. ve full wipe eksiksiz adımlarını yazacak olan var mı :D

bedrama

Üye
dijital play in çalışmama mantığını anlamıyorum.sebebini bilen varmi

skystar18

skystar18

Üye
Ben wipe ye girip all wipe yapip kurdum sorun yok :)

Tyrann

Tyrann

Üye
ben de öyle bi seçenek görünmüyor philz touch kullanıyorm..
Wipe data/Factory reset'e tıkla içinde 'clean to install a new rom' diye bir seçenek var onu yap yeter.Uygulamalar,mesajlar,rehber siliniyor ve ayarlar sıfırlanıyor.Resim müzik vb. birşey silinmiyor.Wifi sorunu da çözülmüş oluyor korkma :)

Üst Alt