Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

ortak42

ortak42

Üye
S Finder,Quickconnetli system ui ve note4 photo Studio flashladiktan sonra Wi-Fi çalışmıyor bilginize
şimdi kuruyorum ama öyle dedikleriniz çıkmadı kurulum yaparken..uygulama seçme çıktı ama dedikleriniz yoktu içinde..

Tyrann

Tyrann

Üye
şimdi kuruyorum ama öyle dedikleriniz çıkmadı kurulum yaparken..uygulama seçme çıktı ama dedikleriniz yoktu içinde..
Bunlar addon update eklentileri.Romun içinde yok bunlar.Xda'da romun konusundaki bölümden indirilip flashlanıyor.Bence bu eklentileri yükleme çünkü yüklersen wifi çalışmaz.Suan benim çalışmıyor.

ortak42

ortak42

Üye
Bunlar addon update eklentileri.Romun içinde yok bunlar.Xda'da romun konusundaki bölümden indirilip flashlanıyor.Bence bu eklentileri yükleme çünkü yüklersen wifi çalışmaz.Suan benim çalışmıyor.
şuan rom kurdum orijinal kernel ile çok iyi şuan :) dediklerinizi de yapmam :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bunun wifi fix i falan yokmu bune arkadaş ya

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
by.atalay

by.atalay

Üye
Dikkat ettimde her romun acıgını arıyorsun kardeşim ya kullan işte niye acık arıyon :D

Google'a yaz 4.4.2 wifi fix dosyası diye indir flasla düzelir wifi aynı sorun bendede olmuştu düzeldi bilginize

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaslar note 4 simgeli klavyeyi sectim ama karisti simgesize nasil donerim? (Noktalama=simge :D )

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar sol menu tusu task manager aciyor,eski duzen menu islevi olmasi icin ne yapmam lazim

Tyrann

Tyrann

Üye
Google'a yaz 4.4.2 wifi fix dosyası diye indir flasla düzelir wifi aynı sorun bendede olmuştu düzeldi bilginize

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Internetten wifi fix 4.4.2 diye bulup flaşladım yine olmadı.Ağa bağlan diyorum direkt kaydedildi yazısı geliyor ama bağlanmıyor.Ne yapabilirim ?

ortak42

ortak42

Üye
Kimsenin bilgisi yokmu arkadaslar
Bidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..
Ben bu arkadaşın dediğini yaptım bende sorun yok sende öyle yap o uygulamaları seçtikten sonra bi yer geliyor orda bu not 4 layout var onu işaretleme.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
2 yol var 1. Romu Sil tekrar kurulum yaparken note 4 key secenegini secme

2. Kuruluyken flasliyacagin bir dosya var eski yorumlarda vardi bakarsin oradan
buyur

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Bidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..
Ben bu arkadaşın dediğini yaptım bende sorun yok sende öyle yap o uygulamaları seçtikten sonra bi yer geliyor orda bu not 4 layout var onu işaretleme.
kardeş bende yükledim ama bende öyle şeyler yazmıyordu direk yükledim bide romda galeri yok nasıl ekleyecez

Üst Alt