Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
uzman47

uzman47

Üye
Internetten wifi fix 4.4.2 diye bulup flaşladım yine olmadı.Ağa bağlan diyorum direkt kaydedildi yazısı geliyor ama bağlanmıyor.Ne yapabilirim ?
kardesim wifi fix 4.4.4 olacak yanlis dosyayi flashlamissin :)

Serdar-i9300

Serdar-i9300

Üye
selamun aleyküm arkadaslar ben bu rom, root islerinde yeniyim. Dün Root attım birkaç programı kullanabilmek için ama rom yüklemeye cesaret edemiyorum bu işin riskleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler :bakim:

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm arkadaslar ben bu rom, root islerinde yeniyim. Dün Root attım birkaç programı kullanabilmek için ama rom yüklemeye cesaret edemiyorum bu işin riskleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler :bakim:
İmei yedeği alırsan riski yok yükleyemezsen orijinal roma dönersin

shankss

Üye
Arkadaslar o kadar diyoruz romu kurarken aroma seceneklerinde dikkatli olmakta fayda var aksi halde romu silip bastan kurmak gerekiyor.. seceneklri iyi okuyun oba gore kurun romu..

esode

Üye
Arkadaşlar flaslayabileceğim Full Screen Caller id lazım bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

padisah_58

padisah_58

Üye
Asıl riskli olan root atmaktır. Root atarken cihazın anakartı yanabilir. Anacak rom yüklemede hiç bir sıkıntı Yok. 4.3 romlarda imei uçma sorunu vardı ama 4.4. Romlarda bu soruna rastlamadım. Sen ne olur ne olmaz imei (efs) yedeğini al.

skystar18

skystar18

Üye
imei yedeği nasıl alıcam imei uçma riskimi var :oha:telefon türkiyeden alındı
şuana kadar 25 tane falan rom degiştirdim imei yedegiyle falan ugrasmayı sevmedıgımden almadım sıkıntı yok yanı ^^

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flaslayabileceğim fu ll Screen Caller id lazım bana. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Blekotanın xda sitesindeki konunun altında farklı zipler var oradan bakabilirsin

kartal2378

kartal2378

Üye
Bidaha kur romu ve Orta tusa basinca son uygulamalarin gelmesini istiyorsan note 4 layout u isaretleme. Ayrica klavyede harflerin ustunde noktalama isratleri gozukmesin istiyorsan da no additional kismini da isaretle..
Ben bu arkadaşın dediğini yaptım bende sorun yok sende öyle yap o uygulamaları seçtikten sonra bi yer geliyor orda bu not 4 layout var onu işaretleme.
Tesekkurler,ustune kurarken note4 layout u secmeyince duzeldi,

• Beğen
Tepkiler: ortak42
kartal2378

kartal2378

Üye
Bu arada pil 4.4.2 ve 4.3 stock a gore cok daha iyi,bu kesin

• Beğen
Tepkiler: ortak42 ve uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
Bir sorunum daha var arkadaslar,yardimci olursaniz minnettar olurum,maxthon tarayici butun romlarda vazgecilmezimdir ama bu romda cok ilgincttirki cok kasip donuyor program,neden olabilir acaba

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Root browser gibi programlardan efa dizinini kopyala hafiza kartina yapistir ime yedegi Boyle diye biliyom

shankss

Üye
Arkadaslar bende de wifi sorunu oldu. Wifi fix dosyasini bulamadim.. wifi fix 4.4.4 buraya atabilecek arkadas var mi
Wifi 4.4.2 yi 2 3 kez flasladim olmadi.. wifi 4.4.4 dosyasini paylasacak olan var mi wifi ye giremiyorm kaydedildi diyip duruyor.. help pls

Tyrann

Tyrann

Üye
Arkadaslar bende de wifi sorunu oldu. Wifi fix dosyasini bulamadim.. wifi fix 4.4.4 buraya atabilecek arkadas var mi
Wifi 4.4.2 yi 2 3 kez flasladim olmadi.. wifi 4.4.4 dosyasini paylasacak olan var mi wifi ye giremiyorm kaydedildi diyip duruyor.. help pls
Full wipe yapıp romu yeniden yükle ben böyle yaptım düzeldi.Baska yolu yok.
Arkadaşlar addon olarak verilen gallery+photo studio zip'ini asla yüklemeyin.Yoksa wifi çalışmıyor.Ama 'systemui v2 with sfinder' denen addonun hiçbir zararı yok aksine bildirim paneli daha hoş olmuş bence.

shankss

Üye
Addon olarak verilenlerden sadece polaris office ve note 4 gallery yi flaslamistim oysaki.. peki wifi fix 4.4.4 Dosyasini paylasacak olan var mi onu da flaslayayym belki duzelir.. simdi bosuna romu bastan kurup 1 saatimi bosa harcamk istemiyorum

Üst Alt