Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
ses yukselmek ısteyenler es dosya yonetıcı vb. gıbı bır program kullanarak system/etc klasor ıcerıgındekı default_gaın.cof adlı dosyanın yedegını alıp sılın altdakı dosyayı ındırın ve system/etc klasorune yapıstırsın ses %50 artacaktır bızzat denedım

link olu hocam

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tmm eyvallah kardesim..Arkadaslar qs kitkattayım buna geçsem mi karar veremedim?
Geçmeni tavsiye ederim rom ben eski s3e yükledim arkadaki uygulamaları 4 snde gösteriyorsa bu 1-2 snde gösteriyor şimdilik hızlı hibi geldi bana sonradan yavaşlar mı bilemem

ortak42

ortak42

Üye
Geçmeni tavsiye ederim rom ben eski s3e yükledim arkadaki uygulamaları 4 snde gösteriyorsa bu 1-2 snde gösteriyor şimdilik hızlı hibi geldi bana sonradan yavaşlar mı bilemem
qs kitkat acayip kasmaya başladı, kernel değiştirdim ayar yaptım yine aynı ekran falan 4 sn de anca geliyor..

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Arkadaşlar bu radyoyu indirdim fakat cizirtidan başka bişey yok nasıl ayarlarim indirip kullanan var mı bunu?

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

Ben indirdim ve kullanıyorum cızırtı falan yok. Gayet güzel .... Yalnız rom olarak DN4 kullanıyorum. bu rom hoşuma gitmedi DN4'e geri döndüm. Blekota v4.2 ile de kullandım sorun yaşamadım radyo ile. Ayar falan yapmadım direk apk dosyasını kurdum o kadar..

Yalnız sen kulaklık takmadan çalıştırısan çekmez ! Kulaklık anten görevi görüyor.. Kulaklık girişine elini tut o zaman çeker...

Son düzenleme:
frezby1

frezby1

Üye
Radyo işini nasıl çözeriz bu rom için bilgisi olan yokmu?

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Kardesim linki paylasmislar o get iyi suan kullaniyorum cizrti falan yok yanliz kulakligi takmanlazim aksi halde cizirti yapar biliysun telefonlar kulakligi anten gibi algiliyo

ortak42

ortak42

Üye
şuan iniyor ama ama qs kitkat mı bu mu bilemedim :)

samet236

samet236

Üye
Bu Rom'u kullanıyorum Hangi Boeffla Sürümünü kullanmam gerekiyor ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar fm radyo nasıl yükleyecez bu roma

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Galaxypower

Üye
Arkadaşlar belki yeri değildir ama yinede söyleyim deep freeze benim rom dosyalarını silmiş onları geri nasıl getire bilirim
recovary diye bi programla getirmeye çalıştım ama kurtarılamaz diyodu kurtarılamaz olan dosyaları düzeltme ihtimalim varmı nolur yarım edin ardaşlar net kotalı o kdr rom bidaha inmez

skystar18

skystar18

Üye
blekota 4.2 rom kullanıyorum boeffla 4.4.4 7.6 zip indirdim telefona attım cwm den flashladım resetledim performans artısı aşırı olmus ama ayarlarını nasıl yapıcam boeffla simgesi gelmemiş uygulamalara ?

uzman47

uzman47

Üye
blekota 4.2 rom kullanıyorum boeffla 4.4.4 7.6 zip indirdim telefona attım cwm den flashladım resetledim performans artısı aşırı olmus ama ayarlarını nasıl yapıcam boeffla simgesi gelmemiş uygulamalara ?
Boeffla config apk dosyasini netten veya google playden indir normal kurulym yap..

Üst Alt