ortak42
Üye
Qs 4.4.2 den iyi mi?Dün kurdum şimdilik sıkıntı yok gayet güzel tavsiye ederim. Tabi boefla 7.4 ile kullanıyorum
Qs 4.4.2 den iyi mi?Dün kurdum şimdilik sıkıntı yok gayet güzel tavsiye ederim. Tabi boefla 7.4 ile kullanıyorum
sesı az geldı bana onunndısında bı sıkıntı goremedım gayet guzelbeyler rom kaç gün içinde oturur
Aynen ya 1 aydir sorun yoktu iyi kasmaya başladı ayar yaptım yine aynı..bu note 4 mr mody den iyi değil mi? Bide bu qs nin üstüne direk kursam olur mu note4 ü?Qs bi süre sonra acayip kasmaya başlıyor bence bu rom daha iyi
Not: Bir de istersen mr mody romunu dene v13 gelecek
wipe yap yoksa hatalarla karşılaşırsınAynen ya 1 aydir sorun yoktu iyi kasmaya başladı ayar yaptım yine aynı..bu note 4 mr mody den iyi değil mi? Bide bu qs nin üstüne direk kursam olur mu note4 ü?
Tabi full wipe yapacam ama stock 4.3 dönmeye gerek yok heralde.wipe yap yoksa hatalarla karşılaşırsın
yok ben hep normal kurarım stock roma dönmemTabi fu ll wipe yapacam ama stock 4.3 dönmeye gerek yok heralde.
performans olarak nasıl akıcı mı hızlı mıdeğişen pek bişi yok
telefon,rehber,system ui
bide lollipop notification simgesi gözüküyor ekranın üst kısmında
Edit boefela kurdum rom akior...Boefla kernel linki varsa atinda flaslaym artel cildirdi![]()