S6 TouchWiz var mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normal, S6 ve Lollipop temaları varTema olarak var
Otada bazen sorunlar olabiliyor mega linkinden indir 110 mbtı galibaBen Ota dan indiriyorum ama %100 olunca md5 error hatası alıyorum neden acaba?
Konuya hiç bakmadınız heralde resimlerin altında link var direkt flaslayacaksınızBen linkini bulamadım nedense bana yollar mısınız linkini? Ve bu küçük update nasıl yükleyeceğim? Yine wipe yapmam mı gerekir yoksa direk flashlıyack mıyız?
Kusuruma bakmayın ben xda da bulamadığım için burda da yok sandım ama teşekkür ederim hemen indiriyorum.Konuya hiç bakmadınız heralde resimlerin altında link var direkt flaslayacaksınız

Eski versiyonuna göre çok hızlı. Mobil veri uyarısı hala veriyor. Diğer söylediklerini ise daha denemedim.Arkadaslar v4.1 de durumlar nasil oldu ?3g goruntulu arama ,akilli draklatma ve kaydirma calisiyormu? Bi de mobil veri acinca uyari veriyor mu?
evet aynen görünüm berbat olmus bana göre renklerde biraz çöküntü var pek parlak deil tekrardan lollipopa geçecegimRom ekranı S3'e tam olarak uyarlanamamış.Whatsapp, Line gibi uygulamalarda yazı karakteri ve arayüz çok büyük görünüyor.
Lollipop derken CM12 beta romundan mı bahsediyorsun ?Ben onun yerine Blekota Lollipop romunu bekliyorum.evet aynen görünüm berbat olmus bana göre renklerde biraz çöküntü var pek parlak deil tekrardan lollipopa geçecegim
Blekota note 4 xda da link paylaşmış ama mediafire linki mediafire bizim ülkede engellenmiş vpn kullanarak indirebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Güncelleme yaptıktan sonra simgelerim küçüldü bu hale geldi, nasıl düzeltebilirim???