Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Rom yükleyince rootlanıyor

Son düzenleme:

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

S6 TouchWiz var mı

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Tema olarak var

Nevarres

Üye
Ben Ota dan indiriyorum ama %100 olunca md5 error hatası alıyorum neden acaba?

Nevarres

Üye
Ben linkini bulamadım nedense bana yollar mısınız linkini? Ve bu küçük update nasıl yükleyeceğim? Yine wipe yapmam mı gerekir yoksa direk flashlıyack mıyız?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ben linkini bulamadım nedense bana yollar mısınız linkini? Ve bu küçük update nasıl yükleyeceğim? Yine wipe yapmam mı gerekir yoksa direk flashlıyack mıyız?
Konuya hiç bakmadınız heralde resimlerin altında link var direkt flaslayacaksınız

Nevarres

Üye
Konuya hiç bakmadınız heralde resimlerin altında link var direkt flaslayacaksınız
Kusuruma bakmayın ben xda da bulamadığım için burda da yok sandım ama teşekkür ederim hemen indiriyorum. :)

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar v4.1 de durumlar nasil oldu ?3g goruntulu arama ,akilli draklatma ve kaydirma calisiyormu? Bi de mobil veri acinca uyari veriyor mu?

Nevarres

Üye
Arkadaslar v4.1 de durumlar nasil oldu ?3g goruntulu arama ,akilli draklatma ve kaydirma calisiyormu? Bi de mobil veri acinca uyari veriyor mu?
Eski versiyonuna göre çok hızlı. Mobil veri uyarısı hala veriyor. Diğer söylediklerini ise daha denemedim.
Yalnız widget boyutları tek sıkıntı gibi görünüyor. Sağda ya da solda boşluk kalınca psikolojim bozuluyor.

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34, nediyelimyani ve uzman47
-Oruc

-Oruc

Üye
ekran simgeler düzenini 4"5 nasıl yapacagız

Tyrann

Tyrann

Üye
Rom ekranı S3'e tam olarak uyarlanamamış.Whatsapp, Line gibi uygulamalarda yazı karakteri ve arayüz çok büyük görünüyor.

-Oruc

-Oruc

Üye
Rom ekranı S3'e tam olarak uyarlanamamış.Whatsapp, Line gibi uygulamalarda yazı karakteri ve arayüz çok büyük görünüyor.
evet aynen görünüm berbat olmus bana göre renklerde biraz çöküntü var pek parlak deil tekrardan lollipopa geçecegim

Tyrann

Tyrann

Üye
evet aynen görünüm berbat olmus bana göre renklerde biraz çöküntü var pek parlak deil tekrardan lollipopa geçecegim
Lollipop derken CM12 beta romundan mı bahsediyorsun ?Ben onun yerine Blekota Lollipop romunu bekliyorum.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar benim naçizane düşüncem v6 yada v7 den itibaren lollipopa geçiş olacağı yönünde. çünkü nisan mayıs gibi sanırım note serisine lollipop gelince bize de portlayacak blekota reyizzz :D :D
şimdilik tema ve altyapıya 1 2 özellik eklemesi bir nevi test çalışması niteliğinde ;)

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34 ve Tyrann
ceyhande

ceyhande

Üye
[/URL]
Güncelleme yaptıktan sonra simgelerim küçüldü bu hale geldi, nasıl düzeltebilirim???

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
[/URL]
Güncelleme yaptıktan sonra simgelerim küçüldü bu hale geldi, nasıl düzeltebilirim???
Blekota note 4 xda da link paylaşmış ama mediafire linki mediafire bizim ülkede engellenmiş vpn kullanarak indirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Tyrann, nediyelimyani ve ceyhande
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bende öyle olmadı.
sayfaya tam oturdu hepsi.

Üst Alt