Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yaklaşık 2.5mb lık değişiklik var
değmez indirmeye :)

• Beğen
Tepkiler: hhararli

bozkurtlu85

Üye
V 3.1 üzerine V4 kurdum. Bu sefer roman kendi kernel i arter kernel ile kullanıyorum. Şarj rekoru kırdım bu kernel ile bana daha iyi gibi g3ldi. Anker 2200 mah ile sonuçlarım.

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Ses sanki biraz azaldi.. nasil artirabilirim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

herşeyortada

tdd46

tdd46

Üye
beyler ben bu romu kurduğum zaman şebeke düzensiz olarak gidip geliyor. Örneğin telefonla konuşuyorum bazen 4 dakikada bazen 9 dakikada görüşme sonlanıyor.Sadece note 4 romlarında oluyor. Boefla karnelle kullanıyorum sebebi neden olabilir ?

sat s3 al

sat s3 al

Üye
note 4 ün kamerasımı v4.0

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
meyrock

meyrock

Üye
Hocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.

an itibariyle

Uploaded :

tarihi saati tıklayın...

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
otadan niye bişey gelmiyo

-Oruc

-Oruc

Üye
bu iyileştirmeler yen bir lollipop un dogusunamı işaret acaba :bigstar::hmmm

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Yazdigini tam anlayamadimda artel falan demissin.
simdi bu romun kendi kernelimi baska kernel mi
ya bana kalırsa hiç kullanma. benimkisi bir hevesti şimdi ya 4.4.2 yada 4.1.2 ye geri dönüş yapıcam en stabili 4.1.2 kullanicaksan boeffla kernel öneririm.cihazı fazla zorlamaya gelmiyor hemen şişiyor uygulamalar arasi geçişler çok kötü.müzik dinliyorum messengerden mesaj geliyor cevap yazıyorum müzik çalara tıklıyorum ram sismesinden dolayı müzik calari yeniden açıyor öyle anlatiyim sana :)

• Beğen
Tepkiler: -Oruc

erkane007

Üye
ya bana kalırsa hiç kullanma. benimkisi bir hevesti şimdi ya 4.4.2 yada 4.1.2 ye geri dönüş yapıcam en stabili 4.1.2 kullanicaksan boeffla kernel öneririm.cihazı fazla zorlamaya gelmiyor hemen şişiyor uygulamalar arasi geçişler çok kötü.müzik dinliyorum messengerden mesaj geliyor cevap yazıyorum müzik çalara tıklıyorum ram sismesinden dolayı müzik calari yeniden açıyor öyle anlatiyim sana :)
Daha yeni kurmustum oysaki

hhararli

hhararli

Üye
ben bu romu v2 den beri kullanıyorum nedense yazdıklarının hiç birini yaşamadım takır takır çalışan kasmayan donmayan tek bu rom ve dediklerinin hiç biri,ni de yaşamadım şimdiye kadar şu anda v4 ve boeffla 7.5 kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@hhararli sana sonuna kadar katılıyorum. 4.4.2de bile mesaj ve internet durduruldu hatası alıyordum, bunda onlar bile yok.
ram 600-650mb arası gidip geliyor yapılan işe göre.
temizleyip burakınca 550-600mb arasında duruyor.
herkese çok rahat v4 ü tavsiye edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: hhararli
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
biz yaşadığımızı söylüyoruz ondan dolayı yazdım.kasmayan donmayan tek rom bu diyen arkadaşlar bu romu lütfen 4.4.2 blekotayla karşılaştırsın o zaman onu kullanın dahada uçurur sizi

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Otada hala guncelleme yok?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
romlar için bu kadar fanatik olmaya gerek yok ;)
ben 1 hafta öncesine kadar 4.4.2 kullanıyordum.
mesaj ve internet durdurldu hatası alıyordum. ki bu hatalar değişkenlik de gösterir.
bu rom sana kötü gelir, beni memnun eder ;)

Üst Alt