Bu rom çokmu iyi? Stock 4.3 ten iyi mi? hatası varmı ?
herşeyortada
Sen telefonu kullanmamissin ki ekranı açıp öylece bakmissin sanki
herşeyortada

evet kardeşim 3 buçuk saat telefona aval aval baktımSen telefonu kullanmamissin ki ekranı açıp öylece bakmissin sanki![]()
Yazdigini tam anlayamadimda artel falan demissin.evet kardeşim 3 buçuk saat telefona aval aval baktım
an itibariyleHocam xda forumdan takip ediyorum. Ayrıca romun download linkine bakarsanız Uploaded 2015-Mar-07 11:27:07 olarak gözüküyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya bana kalırsa hiç kullanma. benimkisi bir hevesti şimdi ya 4.4.2 yada 4.1.2 ye geri dönüş yapıcam en stabili 4.1.2 kullanicaksan boeffla kernel öneririm.cihazı fazla zorlamaya gelmiyor hemen şişiyor uygulamalar arasi geçişler çok kötü.müzik dinliyorum messengerden mesaj geliyor cevap yazıyorum müzik çalara tıklıyorum ram sismesinden dolayı müzik calari yeniden açıyor öyle anlatiyim sanaYazdigini tam anlayamadimda artel falan demissin.
simdi bu romun kendi kernelimi baska kernel mi

Daha yeni kurmustum oysakiya bana kalırsa hiç kullanma. benimkisi bir hevesti şimdi ya 4.4.2 yada 4.1.2 ye geri dönüş yapıcam en stabili 4.1.2 kullanicaksan boeffla kernel öneririm.cihazı fazla zorlamaya gelmiyor hemen şişiyor uygulamalar arasi geçişler çok kötü.müzik dinliyorum messengerden mesaj geliyor cevap yazıyorum müzik çalara tıklıyorum ram sismesinden dolayı müzik calari yeniden açıyor öyle anlatiyim sana![]()
ben bu romu v2 den beri kullanıyorum nedense yazdıklarının hiç birini yaşamadım takır takır çalışan kasmayan donmayan tek bu rom ve dediklerinin hiç biri,ni de yaşamadım şimdiye kadar şu anda v4 ve boeffla 7.5 kullanıyorumya bana kalırsa hiç kullanma. benimkisi bir hevesti şimdi ya 4.4.2 yada 4.1.2 ye geri dönüş yapıcam en stabili 4.1.2 kullanicaksan boeffla kernel öneririm.cihazı fazla zorlamaya gelmiyor hemen şişiyor uygulamalar arasi geçişler çok kötü.müzik dinliyorum messengerden mesaj geliyor cevap yazıyorum müzik çalara tıklıyorum ram sismesinden dolayı müzik calari yeniden açıyor öyle anlatiyim sana![]()