Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben ne 4.4.4 de nede 4.4.2 de durduruldu hatası aldım.
sadece 4.4.2 archiport ta rehberden atma sorunu yaşadım oda rom sorunlu olduğundan yani sağlıklı bir port değil.evet dediğin gibi bana kötü gelir seni memnun eder.demekki görünüm insanın gözünü öyle bir boyuyorki cihazın kasmalarini falan farketmiyorsunuz bile :)
inşallah bende degistirmeyi düşünüyorum telefonu 1 gb ram yetmiyor.ben ağır kullandigimdandir belki :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
sadece 4.4.2 archiport ta rehberden atma sorunu yaşadım oda rom sorunlu olduğundan yani sağlıklı bir port değil.evet dediğin gibi bana kötü gelir seni memnun eder.demekki görünüm insanın gözünü öyle bir boyuyorki cihazın kasmalarini falan farketmiyorsunuz bile :)
inşallah bende degistirmeyi düşünüyorum telefonu 1 gb ram yetmiyor.ben ağır kullandigimdandir belki :)
ben an itibari ile custom rom işini bıraktım bugün bi rom attım imei gitti geri getirene kadar akla karayı seçtim artık samsung ne verirse onu kullanırım uzun süredir hiç bu kadar tırsmamıştım :)

hhararli

hhararli

Üye
ben an itibari ile custom rom işini bıraktım bugün bi rom attım imei gitti geri getirene kadar akla karayı seçtim artık samsung ne verirse onu kullanırım uzun süredir hiç bu kadar tırsmamıştım :)
telefon rootlu olduktan sonra imei geri getirmek basit iş biraz araştırma lazım :D
senin cevabına gelince arkadaşım kullandım v6 dan v10 a kadar 4.4.2 kullandım kasmalar donmalar rehberden atmalar çok yaşadım bu roma geçtim v2 den beri kullanıyorum kasma donma rehberden atma veya daha değişik buglara rastlamadım ben bunşardan önce çok rom denedim telefonun sayacı olmuş 16 :D cm11 cm12 efetreme diye bi rom vardı yanlış yazmadıysam ismini onu başka s5 romları xperia romu bile denedim :D ama kullandığım bulduğum en iyi rom bu diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bak senin kullandığın 4.4.2 s5 edit rom. sade halini kullandinmi qaraqumusun ? mesela 3.2 2.5 falan.onda hatalar almiyorsan 4.4.2ye çamur atma kardeş :)

4.4.2 nin portlanip final almasından 8 ay geçti bunuda bir göze al istersen

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmm da v4 olan bir romu finali gelmiş romlarla karşılaştırmak hatalı olur ;)

• Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
ya beyler bildirim panelinde network restriction diye bişe var tam olarak ne işe yarııyo bu

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yav arkadaşlar
yukarıdan tutup aşağı sürükleyince kısa yollar çıkıyor ya
orda sağ alt köşeden kalpli zarf çıkıyor.
14 martın önemi nedir ki :D

ekremesiroglu

Üye
14 şubatla karıştırdı bende de var. Ayarlar / Cihaz / Festival Efektini kapat :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
benimde o geldi aklıma ama dedim her ay olacak heralde :D
teşekkürler :)

baronsavas

baronsavas

Üye
flash ile uyarıda hata var sanırım takılı kalıyor. bunla alakalı bişey paylaşıldımı

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Bu nedir ya kalpli şekerli bi animasyon geldi sadece bildirimi indirince cikiyo virusmu yoksa bir yerden kapaliyomu ii olur musunuz

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Bu nedir ya kalpli şekerli bi animasyon geldi sadece bildirimi indirince cikiyo virusmu yoksa bir yerden kapaliyomu ii olur musunuz
2 saat sonra biter 14 şubatta çıkması lazım 14 martta da çıkıyor istersen festival efektinden kapatabilirsin
hayır mesaj ve arama sırasında flash uyarısında. flash takılı kalıyor
Bunun için uygulamalar var onları deyebilirsin böyle bir sorun olmaz büyük ihtimal ama o da devamlı arkada açık kalır

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
ezezel

ezezel

Üye
yav arkadaşlar
yukarıdan tutup aşağı sürükleyince kısa yollar çıkıyor ya
orda sağ alt köşeden kalpli zarf çıkıyor.
14 martın önemi nedir ki :D
çok ince düşünülmüş kalpli zarf çünkü 14 Mart Tıp Bayramı' dır. Şifa veren ele vefa...

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

miki2334

Üye
Ya arkadaslr orta tusa basinca arka plan ve secenek tusuna basinca yine arka planda calisan uygulamalar aciliyor bunu cozumunu gonderebilirmisiniz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hacı çok ram harciyo bu ve uygulama geçişleri çok yavaş mesela faceye basiyom 10 #aniye beyaz ekran sonra aciliyo whatsappda oyle
Nabcaz ya

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
boeffla config yükleyin ve tavsiye edilen ayarları yapın.
ayrıca titanium back up yükleyip aşağıdaki programları kaldırın.
(resmin orjinal metni önceki sayfalarda mevcuttur.)

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu
UpOneTR

UpOneTR

Üye
boeffla config yükleyin ve tavsiye edilen ayarları yapın.
ayrıca titanium back up yükleyip aşağıdaki programları kaldırın.
(resmin orjinal metni önceki sayfalarda mevcuttur.)
Boeffla configi nerden yuklicem

Üst Alt