ciwano0114
Üye
flashlaflaslicakmiyiz napıcaz ?
flashlaflaslicakmiyiz napıcaz ?
yap çavuş . kurtul bu derttenöyle yapıyorum bende![]()

Sanırım bilmiyorsun zaten kendin değiştirebiliyorsun. Ben hep stock romdaki gibi kullandım tuşları. Bak Root Explorer indir içine gir. Usr tıkla açılan klasörlerden key layout seç daha sonra kl dosyasını aç hangi tuşu değiştirmek istiyorsan düzenleŞu home ile secenek tuslarinin yer degisip durmasi artik can sikmaya basladi. Tam birine alistim diosun birsonraki güncellemede degisiyor baska roma geçiyorsun yine değişiyor. Bir secenek olsa da kullanici kendi secse tam super olur
cok şiddetle bekliyorum şu lollipop u meraklar içindeyimbir kaç rom denedim ama en iyisi blekota nın note4 romuydu skıntısıs bir rom sarjıda süper bu sürümün lollipop u bakalım nasıl olurr blekotaya ulasan varmı ne diyor güncelleme hakkında yani lollipop güncellemesi
ben bu lollipop romdan okadar ümitli değilim. çünki alışılığın dışına çıktığınız zaman eskiyi arıyorsunuz. eskiyi unutturmak için yeninin beklentinin üzerinde olması lazım. ama s3 donanımı bunu karşılayacak kadar yeterli değil.
örnek miui rom var. s5v11 ve note4 v3 den daha seri ve stabil. ama grafikler ve tasarım samsung çizgisi dışında. bu da farklı telefona alışma hissi veriyor. 1 hafta kullandım tekrar v3 e geri döndüm.
güzel dediniz . .
'peki v3 ten en iyi şarj ömrü almak için boeffla nin forumda paylaşılmış ayarı dışında birşey varmı?