Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
mertarslang

mertarslang

Üye
Onu bunu bırakın da sizce Blekota Note 4 romu 5.0 şeklinde portlanirmi? Cevap bekliyorum

ekremesiroglu

Üye
Bugun facebooktan atma sorunu basladi. Yeniden kurdum düzelmedi. Baska sorun yasayan var mi?

-Oruc

-Oruc

Üye
@burak1553 dostum kamera sorunu var yani on kamerada selfie yaptigimda tersine ceviriyor ve s5 v11 olmus onun hakkindada bi bilgi verirmisin

tdd46

tdd46

Üye
boeffla hangi sürümü tavsiye edersiniz bu romda ?

stuxnet

stuxnet

Üye
7.4 kullanın

stuxnet

stuxnet

Üye
linkini verirmisin 7.4.ün bende 7.2 var

ha bide blekota 4.4.2 için güncelleme vermiş sırada 4.4.4 var sanırım sırayla gidiyor bence

, yalnız hangi romu kullanıyosun ?

ilhanulgen

Üye
rom gayet iyi çalışıyor
fakat wi fi şifreyi giriyorum kaydediliyor diyor fakat bağlantı yapılmıyor
bu sorunu nasıl çözebilirim ?

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
iniyor kurucam bakalım nasılmiş

hhararli

hhararli

Üye
bişe dikkatimi çekti yüzde 100 şarj ediyorum 80 den aşağı inene kadar hızlı bi şekilde şarj gidiyor ekran kapalı iken ama seksenden sonra ekran kapalı olduğu zaman şarj gitmiyor tabi bu dediklerim ekran kapalı iken aldığım değerler dün gece 10.30 da ekranı kapattım şarjım yüzde 7 idi sabah 9 da açtım ekranı hala yüzde 7 deydi dediğim gibi ekran kapalı iken alınan dğerler ama telefonla uğraşınca fena şarj gidiyor bence blekota bu konuya el atmalı

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
senin bataryanla ilgili ben öyle bir sıkıntı yaşamadım

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Ya beyler bir sey sorucam cahilligime verin root yuklerken cihazda ne tur hatalar oluşur olusan bu hatalardan kalici yani telefonu cop yapacak sorunlar var mi olusan bu sorunlari nasil cozerim root atilmadan odin ile stok rom da yüklenmiyor bildiğim kadarıyla ne tur hatalar olusur olusan hatalari cozemezsek servis ne kadar uctet alir ?

baronsavas

baronsavas

Üye
mobil veriyi her açtığımda uyarı veriyo. bunu nasıl kapatırız varmı çözümü?

tdd46

tdd46

Üye
Beyler benim telde konuşma yaparken konuşma kesiliyor kulaklık taktığımda konuşurken hisirtili ses gidiyor karşı tarafa sebebi nedir bunun telefonun yarıda kesilmesi çok kötü oluyor boeffla 7.4 karne ile kurulu

Ulysseus

Ulysseus

Üye
@burak1553 dostum kamera sorunu var yani on kamerada selfie yaptigimda tersine ceviriyor ve s5 v11 olmus onun hakkindada bi bilgi verirmisin

Tersine çeviriyor derken simetrisini alıyorsa bunun ayarı var. Kameraya gir ayarlar simgesine tıkla alt tarafta tersine çeviri aç/kapat

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
v3 te eksikler neler bilgilendirir misiniz

tdd46

tdd46

Üye
Beyler benim telde konuşma yaparken konuşma kesiliyor kulaklık taktığımda konuşurken hisirtili ses gidiyor karşı tarafa sebebi nedir bunun telefonun yarıda kesilmesi çok kötü oluyor boeffla 7.4 karne ile kurulu
? Yok mu bir bilen

Üst Alt