Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
ayarlardaki cihaz hakkındaya girince blekota note 4 lite yazısıni kaldırmak mümkün mü arkadaşlar ?

Boeffla config ayarlarini söyler misiniz

hhararli

Üye
@mesut0114 sence eneylim bu ayarları dostum

Tepkiler: mesut0114
Cihazın şarj akımı ile oynamak istemiyorum.

Düzensiz şarj olma akabinde batarya da problem yaratabilir . bu benim düşüncem . .

Aziz in söylediği ayarları kullanıyorum . memnun değilim
4.4.4 te şarj sorunu hal olmayacak sanırım .
Ben lollipop bekliyorum . mart nisan da note 2 ye gelecek .
Çözüm olmazsa telefonu satacağım

Suan 4.4.4 un şarjından cok memnunum boeffla 7.5 var. Calisan servislerden gereksiz uygulamalari kaldirdim. Greenify ile whatsap haric tum uygulamalari uyutuyorum. Eposta servisi uyutulamiyor diye epostayi kaldirdin outlook kurdum onu uyutuyorum. Aksama kadar sarj %75in altina dusmuyor 2 gunu rahat cikariyorum

Tepkiler: mesut0114 ve nediyelimyani

hhararli

Üye
bende ok var düzensiz şarj etme şarja takıyorum 20 dakika sonra çıkartıyorum bitmeye yakın bi daha takıyorum 99 da çıkarıyorum
bende memnun değilim şarjdan azizin önerilerini kurdum ama bi deniyecem galiba ya en fazla bozarım karneli siler tekrar yüklerim
şarj nasıl sende bu ayarlardan sonra

Görüntülü konuşma 4.4.4 romlarda tam çalşmıyor sen birini arayamazsın başkası seni arar ama bu seferde ses gidip gelmez
demek istediğimi anlamadınız galiba.. romu ilk kurduğum da görüntülü konuşma sıkıntısız oluyordu arıyordum aranıyordum defalarca kez denedim.. ilk kurulumda olmuştu sonra ne değişti bunu merak ediyorum..

Konu Sahibi
ilk kurulum yaptığında eski rom dosyalarını silmemiş olabilirsin

Azizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?

Tepkiler: hhararli

hhararli

Üye
Azizin ayarlarını uyguladın mı yoksa orjinal ayar mı var 7.5 in?
azizin ayarları zaten oluyo onda otomatik değişmiyor ben azizin ayarlarını yaptım üstüne o arkadaşın dediği ayarları yaptım bakalım ne olacak

arkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı

hhararli

Üye
arkadaşlar kameradaki sesli komut olayları çalışıyordu kamerayı kapattım açtım şimdi çalışmıyor rom her dakika sorun çıkartmaya başladı
valla bende her dakika sorun değil aksine her dakika daha iyiye gidiyor v2 den beri kullanıyorum hiç sorun sıkıntı yaşamadım