Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

ortak42

Üye
arkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?
arkadaşlar 4.1.2 bir s3 var xxelkc numaralı türkiye numarası değil bu...buna ben 4.3 türkiye romu atsam imei uçar mı?

Konu Sahibi
İmei yedeği alirsan sorun olmaz

bence 4.1.2 de kal s3 icin en guzel rom 4.1.2 idi

Wifi hotspot falan çalışıyo mu eksikler nelerdir acaba

Konu Sahibi
nasıl alacam cihaz arkadaşımın benimkinde ki 4.3'ü görünce o da istedi...imei si uçmaması lazım roma baktım poland çıkıyor rom numarası..

kendisi istedi benimkinde 4.3 var. onu görünce o da istedi
Bu rom android 4.4.4 android 4.3 değil
İmei yedeği telefon rootluysa k tool programıyla alabiliyordun galiba
Wifi hotspot falan çalışıyo mu eksikler nelerdir acaba
Görüntülü arama akıllı duraklatma ve akıllı kaydırma çalışmıyor

nasıl alacam cihaz arkadaşımın benimkinde ki 4.3'ü görünce o da istedi...imei si uçmaması lazım roma baktım poland çıkıyor rom numarası..

kendisi istedi benimkinde 4.3 var. onu görünce o da istedi
ben su an dönebilsem hic durmam 4.1.2 ye donerim s3 un en iyi verim aldigim sürümü 4.1.2 di. ama malesef donemiyorum denemedigim yontem kalmadi dönünce imei gidiyor.

ortak42

Üye
Bu rom android 4.4.4 android 4.3 değil
İmei yedeği telefon rootluysa k tool programıyla alabiliyordun galiba

Görüntülü arama akıllı duraklatma ve akıllı kaydırma çalışmıyor
yok bende 4.3 stock yüklü onu görünce istedi ekstra özellikler geliyorya 4.1.2 nin üstüne...bide cihaz orjinal rootlu falan değil başka çaresi yok mu?

Konu Sahibi
ben su an dönebilsem hic durmam 4.1.2 ye donerim s3 un en iyi verim aldigim sürümü 4.1.2 di. ama malesef donemiyorum denemedigim yontem kalmadi dönünce imei gidiyor.
4.1.2 yükledikten sonra imei yedeğini flashlasan olmuyor mu?
yok bende 4.3 stock yüklü onu görünce istedi ekstra özellikler geliyorya 4.1.2 nin üstüne...bide cihaz orjinal rootlu falan değil başka çaresi yok mu?
Garantisi var mı

Konu Sahibi
yok,cihaz ithalatçı garantili almıştı imei orjinalse uçmaz diye duydum orjinal olduğunu nerden öğrenecem?
Rom yükleyince garanti gidebilir ama orijinal 4.3 romu odinden yüklersen gitmez diye biliyorum
İmeiyi buradan sorgulayabilirsin:

[QUOTE="burak1553, post: 7536340, member:

Görüntülü arama akıllı duraklatma ve akıllı kaydırma çalışmıyor[/QUOTE]
Onlar olmasada olur

ortak42

Üye
Rom yükleyince garanti gidebilir ama orijinal 4.3 romu odinden yüklersen gitmez diye biliyorum
İmeiyi buradan sorgulayabilirsin:
burdan sorgulayınca ne çıkması lazım uçmaması için