Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

stuxnet

Üye
Evet ikisinide gözlemledim bu rom blekota5e göre daha stabil sarjda gözle görülür bir fark var daha iyi dayanıyor sayfalar arasında geçişte kasma 0 oldukça seri bence tereddütte lalan arkadaşlar bunu kursun tek problemi akilli kaydırma ve duraklatma çalışmıyor zamanla güncelleneceğini düşünüyorum

Tepkiler: burak1553

seronet

Üye
V2 den memnun kalmamıştım, şimdi v3 ü indiriyorum. İnşallah daha iyi olmuştur.

aliykse

Üye
Bluetooth problemini Blekota ya söyledim, ilgileneceğini söylemiş.

Note 4 romu S5 e göre performans anlamında daha iyi ama şarj süresinde iyi olduğu söylenemez. bana göre %15-20 daha hızlı bitiyo şarjı.

Tepkiler: memoli79

caerisma

Üye
görüntülü konuşma çalışmıyor çözümü var mı

Aziz04

Üye
Orijinal olmayan romlarda genelde çalışmıyor ama biri seni ararsa çalışır
Değişik değişik işler işte
Ama ses yok
Buda değişik birşey
Bunun İçin Modem deniyorum az kaldı bulmama..!

Sa arkadaşlar Note 3 romunda kulaklıktan az ses geliyor son ses olsa bile sorunun çözümü nedir bir fikriniz var mı acaba ? Blekota yetkilisine ulaştırırsanız sevinirim sırf bu yuzden romdan vazgeçmek istemiyorum açıkçası ben

Konu Sahibi
Note 3 romu derken note 4ü kastediyorsanız boeffla kernelin uygulamasında ses ayarları yapılabiliyor.

Anker 2200 mah ile batarya sonuçlarım.

ezezel

Üye
arkadaşlar öncelikle rom v3 olmasına rağmen gayet stabil ve güzel çalışıyor. Ufak tefek hatalar haricinde sorunsuz çalışıyor. Tüm ekran arama yapmak isterseniz verdiğim linkteki dosyayı flaşlayabilirsiniz blekotanın xda daki sayfasında gördüm ben kurdum çalışıyor.

Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553

-Oruc

Üye
Dostlar s3 e bende atacagim ama imei veya geri donusu olmayan bir yola girermi telefon bu yuzden yuklemek istemiyorum aydinlatirsanis sevinirim tesekkurler

Konu Sahibi
Dostlar s3 e bende atacagim ama imei veya geri donusu olmayan bir yola girermi telefon bu yuzden yuklemek istemiyorum aydinlatirsanis sevinirim tesekkurler
Telefon rootluysa k tool programını telefona indirip backup efs yaparsınız telefonun hafızasına efs.img ve efs.tar diye 2 dosya gelecek bunları hafıza kartında saklarsınız
Eğer rom yükledikten sonra hat giderse kernel ve modemi flashlarsın.
İmei numarası 0049 olursa efs dosyasını flashlarsın.

hhararli

Üye
Kardesim tum ekran arama demissin ama anlayamadim ss atma sansin var mi acaba

Tepkiler: ekremesiroglu
Merhaba kardeşim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum romu çok iyi öncelikle romu geliştiren XDA Foruma ve romu paylaşan @1553 kardeşime çok teşekkür ederim. Yalnız v3 'ü yüklerken tekrardan kurulum yaptık ve resetlendi telefon her neyse. Blekota Note4 lollipop güncellemesi alır mı ?