burak1553
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu özellik 4.3 orijinal romdada var kapatmışsınızdırKamerada smile, shoot yada cheese gibi kelimeleri söylediğimizde kendisi resim çekiyo. Dün yaptım çok da hoşuma gitti ama bugün kamerada yoktu bu özellik. Bi yerden kapattım mi acaba bulamadım?
Eski rom dosyalarını temizledin miKardesim bende efextreme romu yuklu senin dediginin hepsini yaptim rom yuklendi aroma kismida geldi ama reboot tan sonra galaxy s3 Yazisi geliyor sonra recovery ekranina atiyor birturlu acilmadi rom yardim edebilir misin
Hafıza kartından yükleyince bazı uygulamalar kurulamıyor ama açılırEvet hepsini yaptim olmadi telefon rootlu teamwin recovery i denedim yine olmadi samsung s3 yazi iki kere geliyor sonra recovery menusune atiyor hafiza kartindan yukluyoruz romu bi sorun olmaz heralde
Hepsini yapmak daha iyiSadece wipe factory reset mi yapacaksın ben hepsini yapıyorum da
Kernel fazla etkilemez ama denemek istiyorsanız eski kerneli temizleyip agniyi deneyin beğenmezseniz geri dönmesi kolayBir sorum olucak xda forumlarinda ingilizcemin yettiği kadar anlamaya çaliştiğim bir şey var agni kernel cok iyi performans sagliyormus cok sarj yiyormus, boeffla dusuk performans saglayip az şarj tuketiyormuş Benim icin ust seviye performans onemli sizce agni kernel yuklemelimiyim yardimci olurmusunuz
Philzden kuruyorsanız her şeyi ordaki sırayla yapmaya çalışınYok birsey flashlamadim olmuyor ne yapalim kullanamayacagiz ilgin tesekkurler yinede konuyu begenecegim ama
2. Videoyu 1.30 dan sonra izleyin her şeyi aynı yaparsanız ve telefon rootluyken olmazsa yapıcak bir şey yokYok birsey flashlamadim olmuyor ne yapalim kullanamayacagiz ilgin tesekkurler yinede konuyu begenecegim ama
Üstad dn4 te akıllı kaydırma akıllı bekletme vs çalışıyor mu?
Philzden kuruyorsanız her şeyi ordaki sırayla yapmaya çalışın
Yükleyememek büyük kayıp olur bence
valla ne yalan söyleyim ben de merak ettim
Dene bence blekota s5 5 oy blekota note 4 12 oy almış. Çok stabil olmuş . Akıllı duraklatma ve kaydırma çalışmıyor ama büyük bir kayıp değilbazı kullanıcılar çalıştığını söylüyor , ben de çalışmadı
kurulum bittikten sonra tekrar recovery'e girip kernel clean ile eski kernel kalıntılarını silip, yeni kernel flashla öyle bir kaç tane boeffla kernel dene açılır cihaz..!Yok birsey flashlamadim olmuyor ne yapalim kullanamayacagiz ilgin tesekkurler yinede konuyu begenecegim ama
V3te çalışıyor''İnternet Paylaşımı ve Mobil Erişim Noktası'' çalışmıyor. Çözümü var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?