Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

uzman47

Üye
Root kalkmis olabilir tekrar rootlayip dene istersen.

4te351

Üye
Root kalkmis olabilir tekrar rootlayip dene istersen.

bugün yeni bi rom denıyım dedım istemeyerek cunku bu romdan cok memnunum sonra o rom yuklenırken basarısız oldu bende bu rom a geri dondum titanumdan gerı cektım uygulamaları baktım game hacker da ındırmıs actım oldu ama boeffla sıkıntım devam edıyor

bunu kullanıyorum.
uzman47 önerdi. çok da iyi etti valla

Tepkiler: uzman47, morki05 ve kartal2378

meyrock

Üye
bunu kullanıyorum.
uzman47 önerdi. çok da iyi etti valla

System ui deyince bende root Explorer vs ile system ui değişimi sandım dostum. Tema desene bu arada dokto rom çok güzel bende beğendim ama bı resurrection remix 5.5.8 değil

System ui deyince bende root Explorer vs ile system ui değişimi sandım dostum. Tema desene bu arada dokto rom çok güzel bende beğendim ama bı resurrection remix 5.5.8 değil
jeton şimdi düştü
onda bi değişim yapmadım. geldiği gibi kullanıyorum.

meyrock

Üye
jeton şimdi düştü
onda bi değişim yapmadım. geldiği gibi kullanıyorum.
Ben hayatta saf Android cm tarzı sevmedim ama resurrection remix sayesinde sevmeye başlayıp kullandım. Hala kullanıyorum. Piyasada s3 için saf Android olarak en iyi ıkı rom var.

1. Resurrection Remix
2. Dokto rom.

Resurrection u 1. Seçme nedenımde kullananlar bilir. Daha stabil ve daha cok kişiselleştirme olanağı sağlıyor. Ve kendi geliştiricilerine özgü stabil birkaç ek özellik daha...

Tepkiler: morki05
dediğin romu merak ettim ama dokdo dan kaçmıyım şimdi

Tepkiler: uzman47

meyrock

Üye
Tepkiler: morki05, uzman47 ve nediyelimyani

morki05

Üye
Bildiğim kadarıyla yok

Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
ROM][6.0.1][i9300][ALPHA] Unofficial CyanogenMod 13 - Build 7 yukleyen varmı arkadaslar

meyrock

Üye
Rom kitkat mı lolipop mu?
Rom lollipop 5.1.1 ve sürekli daha iyi olması için uğraşan ekibi var. Başından beridir takip edip konusunu da Maxicep e açtım uzun zaman önce. Bakıp deneyebilirsin. Dokto yu da kullanmak isterim uzun süreliğine lakin resurrection remix de bir çok kişiselleştirme mevcut olduğundan ötürü asla vazgeçemiyorm. Stabil...

Tepkiler: morki05 ve uzman47
resurection un marshmalow romu cikmis ve gordugum kadariyla stabile yakin,kurmadim henuz ama dedigin gibi saglam ekibi var adamlarin

Tepkiler: morki05, uzman47 ve nediyelimyani

Tepkiler: morki05, nediyelimyani ve uzman47

ciovanli

Üye
merhaba rom çok iyi ama video arama yapamıyorum. sorunu nasıl çözebilirim acaba

uzman47

Üye
merhaba rom çok iyi ama video arama yapamıyorum. sorunu nasıl çözebilirim acaba
Note5 4.4.4 romlarda video arama calismaz dostum. Video aramayi 4.4.2 romlarda yapabilirsin.. Ornek olarak blekota s5 lite v12 gibi...

Tepkiler: morki05