uzman47
Üye
Root kalkmis olabilir tekrar rootlayip dene istersen.benim bir sıkıntım var boeffla config kurdum telefona supersu ile yetki veriyorumm eksik root yetkisi uyarısı alıyorum birde game hacker kullanıyordum eski rom da bu romdan sonra supersu gamhacker ı gormuyor ve yetki veremıyorum eskı cm 12 romda gelistirilmiş seceneklerden rom yetkisi actıgımda kullanabşliyordum game hackerı burda geliştirilmiş seceneklerinde de bulamadım birşey yardımcı olursanız sevinirim.
Root kalkmis olabilir tekrar rootlayip dene istersen.
Boeffla config uygulamasindan da olabilir. Farkli bir config surumu ile dene istersen. Son surumu bulabilirsen onu kur.Root kalkmis olabilir tekrar rootlayip dene istersen.
System ui deyince bende root Explorer vs ile system ui değişimi sandım dostum. Tema desenebunu kullanıyorum.
uzman47 önerdi. çok da iyi etti valla
jeton şimdi düştüSystem ui deyince bende root Explorer vs ile system ui değişimi sandım dostum. Tema desenebu arada dokto rom çok güzel bende beğendim ama bı resurrection remix 5.5.8 değil
Ben hayatta saf Android cm tarzı sevmedim ama resurrection remix sayesinde sevmeye başlayıp kullandım. Hala kullanıyorum. Piyasada s3 için saf Android olarak en iyi ıkı rom var.jeton şimdi düştü
onda bi değişim yapmadım. geldiği gibi kullanıyorum.
Bi ara denersin. Rom konularında mevcut. Paylaşımını bizzat ben yapıyorum. 5.5.9 da çıkmış ama ben 5.5.8 i şimdilik iyi buluyorum...dediğin romu merak ettim ama dokdo dan kaçmıyım şimdi
Rom kitkat mı lolipop mu?Bi ara denersin. Rom konularında mevcut. Paylaşımını bizzat ben yapıyorum. 5.5.9 da çıkmış ama ben 5.5.8 i şimdilik iyi buluyorum...
Lollipop..Rom kitkat mı lolipop mu?
7.3.2 de onemli bir degisiklik var mi?Ben indirdim
Rom lollipop 5.1.1 ve sürekli daha iyi olması için uğraşan ekibi var. Başından beridir takip edip konusunu da Maxicep e açtım uzun zaman önce. Bakıp deneyebilirsin. Dokto yu da kullanmak isterim uzun süreliğine lakin resurrection remix de bir çok kişiselleştirme mevcut olduğundan ötürü asla vazgeçemiyorm. Stabil...Rom kitkat mı lolipop mu?
resurection un marshmalow romu cikmis ve gordugum kadariyla stabile yakin,kurmadim henuz ama dedigin gibi saglam ekibi var adamlarinRom lollipop 5.1.1 ve sürekli daha iyi olması için uğraşan ekibi var. Başından beridir takip edip konusunu da Maxicep e açtım uzun zaman önce. Bakıp deneyebilirsin. Dokto yu da kullanmak isterim uzun süreliğine lakin resurrection remix de bir çok kişiselleştirme mevcut olduğundan ötürü asla vazgeçemiyorm. Stabil...
Note5 4.4.4 romlarda video arama calismaz dostum. Video aramayi 4.4.2 romlarda yapabilirsin.. Ornek olarak blekota s5 lite v12 gibi...merhaba rom çok iyi ama video arama yapamıyorum. sorunu nasıl çözebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?