helppo
Üye
Kardes v12 kullaniyorum ama 5 1 kilit ekrandaki sarj olurken yaprak kar ve kabuk resmi cikiyorya o cok hosuma gitti ne yaptiysam olmadi port yapamadim yani kilit ekran sarj efegi bulamadim portlamaya calistim sonuc - ?4.4 4 romlardan bi cacik olmaz yukleyin blekota s5 v12yi keyfinize bakın
Kardesim bekleme suresindeki sarj performansıyla rom kiyaslanmazki. benim gece %1 ya gidiyor ya gitmiyor.Pil konusunda hepsi zayıf md4 romunda 13 14 saatte sadece %5 sarj gitti ama qs final s5 note4 bu rom ların hicbirisinde bu pil performansını göremedim ama md4 unde kendi çapında eksiklikleri var kasmalar oluyor pil konusunda cok iyi ama performans konusunda ayni seyi diyemem md4 geliştirilirse ondan baska rom kullanmam denemeni tavsiye ederim [emoji106] [emoji106]
Blekota nın son sürümleri aşırı şarj tüketimi var . Şu an Mr moddy MD4 kurdum ve memnunumKardesim bekleme suresindeki sarj performansıyla rom kiyaslanmazki. benim gece %1 ya gidiyor ya gitmiyor.
md4 dede optimizasyon sorunu var garip bir şekilde kasiyor cihaz ve ram kullanımı normalin üzerindeBlekota nın son sürümleri aşırı şarj tüketimi var . Şu an Mr moddy MD4 kurdum ve memnunum
kardeşim o konu hakkinda bilgim yok xdada sorabilirsin amaKardes v12 kullaniyorum ama 5 1 kilit ekrandaki sarj olurken yaprak kar ve kabuk resmi cikiyorya o cok hosuma gitti ne yaptiysam olmadi port yapamadim yani kilit ekran sarj efegi bulamadim portlamaya calistim sonuc - ?
Sence hangisi kusursuz?md4 dede optimizasyon sorunu var garip bir şekilde kasiyor cihaz ve ram kullanımı normalin üzerinde
sen beğeniyorsan kullan kardeşimSence hangisi kusursuz?
Sağol yasen beğeniyorsan kullan kardeşim
Keske ing olsa hemen sorsamkardeşim o konu hakkinda bilgim yok xdada sorabilirsin ama
Xposed lockscreen wallpaper eklentisini yükle. Aktif et. Yukledigin eklentiye gir diledigin gibi ayarla.
Dostum soruma cevap alamadim [emoji651]Tesekkur ederim dostum. Ama o eklentiyi yukledim kilit ekran resmini bulaniklastiriyor ama seffaf yapmiyor denemedigim ayar kalmadi o modulde ama yinede tamamen transparan olmuyor. Sen yapabildin mi yaptiysan bunun yontemini yazarmisin..
Rom şarj konusunda gerçekten çok kötü. Öncesibde daha iyiydi şarj konusu fakat şuan gerçekten su gibi akıyor şarj. Ve çok üstün bir kullanım da söz konusu değil. Cm 12.1 kullanıyordum. Kasmalar ve sistem arayüz durduruldu hataları artınca değişiklik yapıp tekrar bu roma döndüm fakat gerçekten pişman oldum.
Dokto 6.5.4 romdamisin hala...yaklaşık 2 aydır dokdo romun 6.5.4 olanını kullanıyorum.
güncelleme gelmedi messenger için fakat bu işaret çıktı
evet.Dokto 6.5.4 romdamisin hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?