meyrock
Üye
Xposed modülünu verir misin? DostumKalmadı. Bunu xposed modülle çözebilirsin
Xposed modülünu verir misin? DostumKalmadı. Bunu xposed modülle çözebilirsin
www.maxicep.com/forum/konu/turkce-xposed-modulleri.922265/Xposed modülünu verir misin? Dostum
nasıl yani kardeşKalmadı. Bunu xposed modülle çözebilirsin
Yukledikten sonra yaptığınız ayarları yazarmisiniz?Şarj için boefla kernel kullanıyorum. Kernelden sonra boefla config. V2 de yükledim.
Xposed ile knock on ve ekranin tv efekti ile kapanma ozelligini kazandirabiliyoz mu?www.maxicep.com/forum/konu/turkce-xposed-modulleri.922265/
Burda appseting var onu indir . Ama dikkat önce iyice araştır yoksa telefon soft brick oluyor benim başıma geldi
O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.Kardesim zaten şeffaf
O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.Kardesim zaten şeffaf
Xposed lockscreen wallpaper eklentisini yükle. Aktif et. Yukledigin eklentiye gir diledigin gibi ayarla.O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.
Tesekkur ederim dostum. Ama o eklentiyi yukledim kilit ekran resmini bulaniklastiriyor ama seffaf yapmiyor denemedigim ayar kalmadi o modulde ama yinede tamamen transparan olmuyor. Sen yapabildin mi yaptiysan bunun yontemini yazarmisin..Xposed lockscreen wallpaper eklentisini yükle. Aktif et. Yukledigin eklentiye gir diledigin gibi ayarla.
4.4 4 romlardan bi cacik olmaz yukleyin blekota s5 v12yi keyfinize bakın![]()

yokbe dostum ya heves almak için yüklüyoruz 1 hafta sonra tırtlamaya başlıyor rom.zaten multitasking diye bir şey yok bir uygulamadan diğerine geçiş resmen işkenceNoldu bi ara 4.4.4 Cok Ilgiliydin![]()
4.4.4 romlar iyidir hoşdur ama uzun vadeli kullanim için uygun değil Bu rom gerçekten cok iyi bundan önce Qs Final romunu çok önerdiler ama ben o kadar kötü bir rom daha kullanmadım ama bundan da vazgeçersem Cm 12 + Kernel yüklemeyi düşünüyorum gereksiz sacma sapan şeyler silinirse o da gayet iyi oluyoryokbe dostum ya heves almak için yüklüyoruz 1 hafta sonra tırtlamaya başlıyor rom.zaten multitasking diye bir şey yok bir uygulamadan diğerine geçiş resmen işkence
blekota v12 indirdim yukleyecem sentation romun icindende parçaları alcam öyle kullanicam başka bir alternatif yok
)Pil konusunda hepsi zayıf md4 romunda 13 14 saatte sadece %5 sarj gitti ama qs final s5 note4 bu rom ların hicbirisinde bu pil performansını göremedim ama md4 unde kendi çapında eksiklikleri var kasmalar oluyor pil konusunda cok iyi ama performans konusunda ayni seyi diyemem md4 geliştirilirse ondan baska rom kullanmam denemeni tavsiye ederim [emoji106] [emoji106]qs final romu ben kullanıyorum şuan.nasil öyle bir sonuca vardıniz anlamadım s3 için kapsamlı ortamda en iyi romlardan biridir açıkçası.ben biraz daha görünüm elde etmek istediğimde s5 romuny yükleme istiyorum![]()