Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
beyler xdaya göremiyorum an itibariyle. giren varmi acaba ?

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
Pil kullanımını bugün kendimce test ettim sabah saat 6.30 dan aksam saat 5'e kadar dayandi, bu saatler icinde 1.5 saat falan gri tonlama acip kullandim. Saat 5 te 10 sarji kalmisti bence hala iyi bir performans değil, gelistirilmeli...

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar xposed gravitybox modulu ile transparan kilit ekrani yapilabiliyor mu? Yada baska bir yontemle transparan seffaf kilit ekrani nasil yapabilirim...

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Kardesim zaten şeffaf

byrm41

Üye
Bunun engineer mod kodu nedir. Bi türlü bulamadım. bulduklarımda olmadı. kore malı telefon

meyrock

meyrock

Üye
O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.

O sekilde degil dedigim olay. Transparan kilit ekranindan bahsediyorum.
Xposed lockscreen wallpaper eklentisini yükle. Aktif et. Yukledigin eklentiye gir diledigin gibi ayarla.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
GreaTH

GreaTH

Üye
v5.2.1 UPDATE, Aroma (Note 5 Editon) - (Work In Progress)
- Fixed Alarm widget
- Added TW Launcher with 5x4 Home and 5x5 App drawer
- Integrated Stagefright Vulnerability Fix
Final Üstüne 2-3 Küçük Güncelleme daha Vercekmis Sonra Finish :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve helppo
uzman47

uzman47

Üye
Xposed lockscreen wallpaper eklentisini yükle. Aktif et. Yukledigin eklentiye gir diledigin gibi ayarla.
Tesekkur ederim dostum. Ama o eklentiyi yukledim kilit ekran resmini bulaniklastiriyor ama seffaf yapmiyor denemedigim ayar kalmadi o modulde ama yinede tamamen transparan olmuyor. Sen yapabildin mi yaptiysan bunun yontemini yazarmisin..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.4 4 romlardan bi cacik olmaz yukleyin blekota s5 v12yi keyfinize bakın :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Noldu bi ara 4.4.4 Cok Ilgiliydin :)
yokbe dostum ya heves almak için yüklüyoruz 1 hafta sonra tırtlamaya başlıyor rom.zaten multitasking diye bir şey yok bir uygulamadan diğerine geçiş resmen işkence :) 4.4.4 romlar iyidir hoşdur ama uzun vadeli kullanim için uygun değil

blekota v12 indirdim yukleyecem sentation romun icindende parçaları alcam öyle kullanicam başka bir alternatif yok

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
yokbe dostum ya heves almak için yüklüyoruz 1 hafta sonra tırtlamaya başlıyor rom.zaten multitasking diye bir şey yok bir uygulamadan diğerine geçiş resmen işkence :)

blekota v12 indirdim yukleyecem sentation romun icindende parçaları alcam öyle kullanicam başka bir alternatif yok
Bu rom gerçekten cok iyi bundan önce Qs Final romunu çok önerdiler ama ben o kadar kötü bir rom daha kullanmadım ama bundan da vazgeçersem Cm 12 + Kernel yüklemeyi düşünüyorum gereksiz sacma sapan şeyler silinirse o da gayet iyi oluyor :))

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
qs final romu ben kullanıyorum şuan.nasil öyle bir sonuca vardıniz anlamadım s3 için kapsamlı ortamda en iyi romlardan biridir açıkçası.ben biraz daha görünüm elde etmek istediğimde s5 romuny yükleme istiyorum :)

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
qs final romu ben kullanıyorum şuan.nasil öyle bir sonuca vardıniz anlamadım s3 için kapsamlı ortamda en iyi romlardan biridir açıkçası.ben biraz daha görünüm elde etmek istediğimde s5 romuny yükleme istiyorum :)
Pil konusunda hepsi zayıf md4 romunda 13 14 saatte sadece %5 sarj gitti ama qs final s5 note4 bu rom ların hicbirisinde bu pil performansını göremedim ama md4 unde kendi çapında eksiklikleri var kasmalar oluyor pil konusunda cok iyi ama performans konusunda ayni seyi diyemem md4 geliştirilirse ondan baska rom kullanmam denemeni tavsiye ederim [emoji106] [emoji106]

Üst Alt