Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

tezcan19955

Üye
ama dosya kayıt olmuyor ki kardeşim yükleme bitince böyle bir hata alıyorum [/url][/IMG]
ama dosya kayıt olmuyor ki kardeşim yükleme bitince böyle bir hata alıyorum [/url][/IMG]

serdar431

serdar431

Üye
xda dan sitesinden indir kardeşim daha sorunsuz olur

tezcan19955

Üye
peki nasıl bulucam onu link atabilir misiniz?
burdaki güncellenmiş sanırım bunu indirsem sorun duzelır mı
kimse yok mu bana yardım edıcek

shankss

Üye
Arkadasim xda dan romu indir full wipe yaparak kur bitti..

tetrapetrol

Üye
ota da herhangibir güncelleme yok şuanda

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Gizlemem gereken kiz arkadasimin gormenesi gereken videolar deep web tarzi videolar var onları nasil gizlerim bulamadim ben

Tyrann

Tyrann

Üye
@KubilayBzk dosya yöneticisine gir, ayarlar bölümünde 'gizli dosyaları göster ' diye bir secenek var.Onu secersen dosyaların arasında .config, .data gibi dosyalar görürsün.Sen de istedigin dosyaları bir klasöre at, sonra klasör isminin başına . koy sonra ayarlar menüsünden gizli dosya tikini kaldır dosya gizleniyor.Tekrar tik atarsan görünüyor.

morki05

morki05

Üye
Telefon sürekli reset atıyor sizde de böyle sıkıntı varmı

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
@KubilayBzk dosya yöneticisine gir, ayarlar bölümünde 'gizli dosyaları göster ' diye bir secenek var.Onu secersen dosyaların arasında .config, .data gibi dosyalar görürsün.Sen de istedigin dosyaları bir klasöre at, sonra klasör isminin başına . koy sonra ayarlar menüsünden gizli dosya tikini kaldır dosya gizleniyor.Tekrar tik atarsan görünüyor.

eyvallah hocam

stuxnet

stuxnet

Üye
Gizlemem gereken kiz arkadasimin gormenesi gereken videolar deep web tarzi videolar var onları nasil gizlerim bulamadim ben

Tam işine yarayacak bi program var Applock diye çok kullanışlı fotoğraf video kutusu var hem bütün telefon ayarlarını şifreleyip hem istediklerini uygulamanın hafızasında muhafaza edebiliyosun üstelik istersen uygulamayı bile gizleyebiliyosun arama bölümünden tekrar açabiliyosun *#*#12345#*#* ile piyasada bulunan diğer uygulamlar gibi değil çok kaliteli tavsiye ederim ayrıca arkadaşın söylediği nokta (.) olayıda işini görür :)
Arkadaşlar konumu incelemenizi istiyorum yorumlarınızla birlikte,Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi - MaxiCep
peki nasıl bulucam onu link atabilir misiniz?
burdaki güncellenmiş sanırım bunu indirsem sorun duzelır mı
kimse yok mu bana yardım edıcek

Evet o linkteki güncel olan yerden indirebilirsin kardeşim full wipe yap temiz bi kurulum olsun

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
selamın aşeykum uzun süredir romu kullanıyodum ama bi zaman sonra sd kart cıkartıldı diyor ve sd lkartı hiçbir cihaz tarafından görünmüyor ne yapmalaıyım

• Beğen
Tepkiler: hhararli

hatipkaya01

Üye
Şu kartın bozulmuştur yada yuvasında sıkıntı vardır

morki05

morki05

Üye
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Tam işine yarayacak bi program var Applock diye çok kullanışlı fotoğraf video kutusu var hem bütün telefon ayarlarını şifreleyip hem istediklerini uygulamanın hafızasında muhafaza edebiliyosun üstelik istersen uygulamayı bile gizleyebiliyosun arama bölümünden tekrar açabiliyosun *#*#12345#*#* ile piyasada bulunan diğer uygulamlar gibi değil çok kaliteli tavsiye ederim ayrıca arkadaşın söylediği nokta (.) olayıda işini görür :)
Arkadaşlar konumu incelemenizi istiyorum yorumlarınızla birlikte,Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi - MaxiCep

Evet o linkteki güncel olan yerden indirebilirsin kardeşim fu ll wipe yap temiz bi kurulum olsun
App gizleme uygulamaları ram yiyor baya hemde ben gizlemek degilde sadece o video resimleri yok etsem yeter

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.5 gelene kadar 4.2 devam

shankss

Üye
App gizleme uygulamaları ram yiyor baya hemde ben gizlemek degilde sadece o video resimleri yok etsem yeter
Ya aslinda s3 4.3 guncellemesinde galeride foto ve videolari gizleme secenegi vardi ama blekota romlarinda bu ozellik yok oldu

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
abi acayip kasıyo ya bi çözüm bulamadım 7.6 yükledim megawipe yptım boeffla ayarları yaptım ama yok :(

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
valla kardeş bilmiyom arada kendi kendine resetliyo :)

meyrock

meyrock

Üye
sizde de *#06# yaptığımızda imei göstermeme durumu oluyor mu?
imei numarasına bakamıyorum? ?

Son düzenleme:

Üst Alt