xda dan sitesinden indir kardeşim daha sorunsuz olurama dosya kayıt olmuyor ki kardeşim yükleme bitince böyle bir hata alıyorum [/url][/IMG]
ama dosya kayıt olmuyor ki kardeşim yükleme bitince böyle bir hata alıyorum [/url][/IMG]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@KubilayBzk dosya yöneticisine gir, ayarlar bölümünde 'gizli dosyaları göster ' diye bir secenek var.Onu secersen dosyaların arasında .config, .data gibi dosyalar görürsün.Sen de istedigin dosyaları bir klasöre at, sonra klasör isminin başına . koy sonra ayarlar menüsünden gizli dosya tikini kaldır dosya gizleniyor.Tekrar tik atarsan görünüyor.
Gizlemem gereken kiz arkadasimin gormenesi gereken videolar deep web tarzi videolar var onları nasil gizlerim bulamadim ben

peki nasıl bulucam onu link atabilir misiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki güncellenmiş sanırım bunu indirsem sorun duzelır mı
kimse yok mu bana yardım edıcek
Aynı sıkıntı bende de varselamın aşeykum uzun süredir romu kullanıyodum ama bi zaman sonra sd kart cıkartıldı diyor ve sd lkartı hiçbir cihaz tarafından görünmüyor ne yapmalaıyım
App gizleme uygulamaları ram yiyor baya hemde ben gizlemek degilde sadece o video resimleri yok etsem yeterTam işine yarayacak bi program var Applock diye çok kullanışlı fotoğraf video kutusu var hem bütün telefon ayarlarını şifreleyip hem istediklerini uygulamanın hafızasında muhafaza edebiliyosun üstelik istersen uygulamayı bile gizleyebiliyosun arama bölümünden tekrar açabiliyosun *#*#12345#*#* ile piyasada bulunan diğer uygulamlar gibi değil çok kaliteli tavsiye ederim ayrıca arkadaşın söylediği nokta (.) olayıda işini görür
Arkadaşlar konumu incelemenizi istiyorum yorumlarınızla birlikte,Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi - MaxiCep
Evet o linkteki güncel olan yerden indirebilirsin kardeşim fu ll wipe yap temiz bi kurulum olsun
Ya aslinda s3 4.3 guncellemesinde galeride foto ve videolari gizleme secenegi vardi ama blekota romlarinda bu ozellik yok olduApp gizleme uygulamaları ram yiyor baya hemde ben gizlemek degilde sadece o video resimleri yok etsem yeter
Kardeş bende niye kasmiyor acabaabi acayip kasıyo ya bi çözüm bulamadım 7.6 yükledim megawipe yptım boeffla ayarları yaptım ama yok![]()