stuxnet
Üye
Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi
Merhaba arkadaşlar xda gördüğüm üzere olumlu feedbackleri göz önüne alarak şahsen denedim ve olumlu sonuçlar aldım MyAndroidTools programı ile Google Play hizmetleri'nin gereksiz uptade tarzındaki herhangi bir sorun çıkarmadan bir takım uygulamaların arka planda çalışmalarını devre dışı bırakıyoruz bu şekilde bir ram düşüşü yaşıyarak pil ömrünü uzatıp telefonumuzu hızlandırıyoruz.
Programı Goole Playdan indirebilirsiniz :
Öncelikle programa giriş yaparak sol tarafından Service bölümüne giriyoruz ve System sekmesinden Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda vermiş olduğum bölümlerin tiklerini kaldırarak devre dışı bırakıyoruz;
Tekrar sol taraftan Broadcast Receiver bölümüne girerek System sekmesine geliyoruz ve Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda verdiklerimi aynı şekilde tiki kaldırp devre dışı bırakıyoruz ;
Konu Tarafımfa çevrilmiştir ve alıntıdır denenmiştir , oluşacak sorumluluktan ben ve maxicep ailesi sorumlu değildir.
Programı Goole Playdan indirebilirsiniz :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MyAndroidToolsÖncelikle programa giriş yaparak sol tarafından Service bölümüne giriyoruz ve System sekmesinden Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda vermiş olduğum bölümlerin tiklerini kaldırarak devre dışı bırakıyoruz;
Kod:
AdRequestBrokerService
AnalyticsIntentService
AnalyticsService
FusedLocationService
FusedProviderService
GeocoreService
GeofenceProviderService
GoogleLocationManagerService
NlpLocationReceiverService
SystemUpdateService
WatchdogService
WearableControlService
WearableService
Tekrar sol taraftan Broadcast Receiver bölümüne girerek System sekmesine geliyoruz ve Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda verdiklerimi aynı şekilde tiki kaldırp devre dışı bırakıyoruz ;
Kod:
AccountChangedReceiver
GServicesChangedReceiver
SystemUpdateService$ActiveReceiver
SystemUpdateService$Receiver
Konu Tarafımfa çevrilmiştir ve alıntıdır denenmiştir , oluşacak sorumluluktan ben ve maxicep ailesi sorumlu değildir.
Son düzenleme:

denemeye korkuyorum şimdi, yapanlar durumu anlatırsa memnun olurum...