Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı oldu mu ?

• Kullanılan toplam oy
    4
stuxnet

stuxnet

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Hizmetleri Devre Dışı Ram Düşürme Rehberi
Merhaba arkadaşlar xda gördüğüm üzere olumlu feedbackleri göz önüne alarak şahsen denedim ve olumlu sonuçlar aldım MyAndroidTools programı ile Google Play hizmetleri'nin gereksiz uptade tarzındaki herhangi bir sorun çıkarmadan bir takım uygulamaların arka planda çalışmalarını devre dışı bırakıyoruz bu şekilde bir ram düşüşü yaşıyarak pil ömrünü uzatıp telefonumuzu hızlandırıyoruz.

Programı Goole Playdan indirebilirsiniz : MyAndroidTools

Öncelikle programa giriş yaparak sol tarafından Service bölümüne giriyoruz ve System sekmesinden Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda vermiş olduğum bölümlerin tiklerini kaldırarak devre dışı bırakıyoruz;

Kod:
AdRequestBrokerService
AnalyticsIntentService
AnalyticsService
FusedLocationService
FusedProviderService
GeocoreService
GeofenceProviderService
GoogleLocationManagerService
NlpLocationReceiverService
SystemUpdateService
WatchdogService
WearableControlService
WearableService

Tekrar sol taraftan Broadcast Receiver bölümüne girerek System sekmesine geliyoruz ve Google Play Hizmetlerine girerek aşşağıda verdiklerimi aynı şekilde tiki kaldırp devre dışı bırakıyoruz ;

Kod:
AccountChangedReceiver
GServicesChangedReceiver
SystemUpdateService$ActiveReceiver
SystemUpdateService$Receiver

Konu Tarafımfa çevrilmiştir ve alıntıdır denenmiştir , oluşacak sorumluluktan ben ve maxicep ailesi sorumlu değildir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baronsavas ve hhararli

SHS

SHS

Üye
Elinize Sağlık..

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Ss falan koysan super olucak :)

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
badmus

badmus

Üye
Az önce konudaki anlattığın şeyi yaptım. Gözle görülür bir fark olmadı ama umarım batarya konusunda fark yaratır.

Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler. Peki kapanan uygulamalar ihtiyaç olduğunda çalışıyor mu? yoksa greenify kullanıyorum gerek var mı acaba?

mr_luci

Üye
Teşekkürler

stuxnet

stuxnet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Peki kapanan uygulamalar ihtiyaç olduğunda çalışıyor mu? yoksa greenify kullanıyorum gerek var mı acaba?

Greenifyi rahatlıkla kullan programda sıkıntı çıkarmaz ikisi birlikte daha iyi olur , bu arada bi teşekkürü çok görmeyin lütfen

hhararli

hhararli

Üye
yaptık bakalaım bi fayda görecez mi emeğine sağlık

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Şahsen ben android kullandığımdan beri çok nadir google play dışında hiçbir google servisine ihtiyacım olmadı bu yüzden gplay hizmetlerinin bütün servislerini kapatır dondururdum. Şimdiye kadar da pek bir sorun çıkmadı. Çok nadir bazı uygulamalar gplay hizmetleri olmadan çalışamayacağını söylesede :) lucky patcher ile google bağımlılıklarını kaldırıp sorunsuz kullanabilirsiniz

ekremesiroglu

Üye
rehberi google üzerinden kullanıyorum. rehbere ekle kaldırdan sonra senkronize ediyo. bu uygulamaları durdurduğumuz zaman senkronize etmez ise o zaman sıkıntı yaşarız :)

turancen

turancen

Üye
rehberi google üzerinden kullanıyorum. rehbere ekle kaldırdan sonra senkronize ediyo. bu uygulamaları durdurduğumuz zaman senkronize etmez ise o zaman sıkıntı yaşarız :)
Bende ondan korkuyorum :) 5 yıldır rehberim googlede :D denemeye korkuyorum şimdi, yapanlar durumu anlatırsa memnun olurum...

Son düzenleme:

ekremesiroglu

Üye
Bende ondan korkuyorum :) 5 yıldız rehberim googlede :D denemeye korkuyorum şimdi, yapanlar durumu anlatırsa memnun olurum...

denedim senkronize de sıkıntı yok. sync yazan uygulamarı devre dışı bırakmazsanız sorun yok. :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Yaptım bakalım bişi değişcekmi

Baydırman

Baydırman

Moderator
deneyen var mı? :hmmm

murat3702

murat3702

Üye
Yaptim ama ramde okadar onemli bir dusus gozlemlemedim.

alexah

Üye
Google rehberde sıkıntı yok g mail hesabınızı ekleyip senkronize ettinizmi işlem tamam rehber tamamı geri geliyor

stuxnet

stuxnet

Üye
    Konu Sahibi
Şarj konusunda başarı elde ettim yalnız ram için ben blekota note 4ün durumundaki memoryi kullanıyorum düşüş oluyo

alexah

Üye
Sistem uygulamalarını kaldırınca telefon baya çok rahatliyor rootlu benim telefon crom driver hungaut ne varsa kaldırdım baya çok hem hızlı şar ji da iyi gidiyor ama uninnsall diye program var onunla yapınca geri yükleme seçeneklerinde var beğenmesseniz tekrar sistem uygulamalarını geri yükleme biliyorsun