Yedekleme Hakkında Yardım! Çıldırmak Üzereyim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Yedekleme Hakkında Yardım! Çıldırmak Üzereyim!
Arkadaşlar iyi geceler. Yaklaşık 1 ay önce sim kartımı deiştirdim. Haliyle sim numaralarımda gitti.. Pek problem degil ama almam gerekn no.lar vardı. Hernese 10 dk önce geri yüklemeden rehber mesajlar ve ajanda kayıtlarımı geri yükliyim dedim. Meğer çok önceye aitmiş!! Yeni notlarımm rehber kayıtlarım 2 dakka öncesine ait mesajlarım taslaklar klasör mesajlarım hepsi gitti!! Gele gele taa ne zamanın mesajları geldi! Ya nolur yardımcı olun yokmu geri döndürmenin bir yolu :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu pc ye bağladın zaman ovi suite ile hiç senkranizasyon yapmadın mı ? Rehber mesaj resim video gibi ?
Eğer senkranizasyon yaptı isen o yedeği geri yükleme şansın olabilir.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu pc ye bağladın zaman ovi suite ile hiç senkranizasyon yapmadın mı ? Rehber mesaj resim video gibi ?
Eğer senkranizasyon yaptı isen o yedeği geri yükleme şansın olabilir.

Hayır senk felan yapmadım.. Hiçbiryerdede geri döndürmeye yarıcak bişi yok :( Lütfen yardımcı olun yokmudur bu son geri yüklemeyi geri almanın yolu ! :( :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maalesef yardım edemiyorum. bilgim bu kadar. Daha çok bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
SIM hizmetinin yedekleme servisini kullanmayı öneririm eğer büyük bir rehber listeniz varsa. İstediğiniz zaman operatöre söylerek geri yükletebiliyorsunuz.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
SIM hizmetinin yedekleme servisini kullanmayı öneririm eğer büyük bir rehber listeniz varsa. İstediğiniz zaman operatöre söylerek geri yükletebiliyorsunuz.
Ama bunun için daha önceden yedekletmiş olmam gerek degilmi? SIMdeki numaralar PROBLEM DEGİL aslında. Yedeklerme sonucunda telefona yeni kaydettigim numaralar mesajlar herşey gitti herşey silindi.. Ve istedigim şeyi telefonumu geri yüklemeden önceki haline getirmek. Lütfen varsayımlar yerine bu sorun hakkında yardımcı olsanız,bir oluru vardır illaki :( :(

burakfbz

Üye
kardeşim ovi senkranızyon var telefonda. Çok güzel bir özellik o mesela ben süreli kullanırım. Mesela bir kere tüm telefonunu yedekliyorsun. Ondan sonra telefonunda bir değişiklik oldumu hemen otomatik olarak güncelleme yapıyo telefon. Bu yedeklerin nokianin sunucularında saklandığı için kaybolma riski hiç yok yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt