Yazılım ve destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoe

zoe

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım ve destek
9300 curve cihazıma 6.0 bundle 2921 güllemesi yaptım.güncelleme yapacak arkadaslara tavsiyelerde bulunmak istedim.yeni sürümlerde tema problem cıkartıyor,cihaza tema yüklemeyin..ve ayrıca cihaz belleğinde alan açmak için cihazın tanıtım videosu ve müzüğini silin..CİHAZLA İLGİLİ SIKINTILARINIZI BİLGİM DAHİLİNDE CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM.mail adresime mail gönderebilirsiniz... ''[email protected]''

zoe

zoe

Üye
    Konu Sahibi
9300 curve cihazıma 6.0 bundle 2921 güllemesi yaptım.güncelleme yapacak arkadaslara tavsiyelerde bulunmak istedim.yeni sürümlerde tema problem cıkartıyor,cihaza tema yüklemeyin..ve ayrıca cihaz belleğinde alan açmak için cihazın tanıtım videosu ve müzüğini silin..CİHAZLA İLGİLİ SIKINTILARINIZI BİLGİM DAHİLİNDE CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM.mail adresime mail gönderebilirsiniz... ''[email protected]''
9300 curve modelinde yeni sürüm görsel olarak iyi, fakat tarayıcı fena kasıyor sistem belleği 52MB ta kadar dustu.cihaz pil ömrü kısaldı,cihaza tekra 5.0.0.977 surumu yükledim.yanı 6.0.0.666 olmuyor cihazı çok kasıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt