T50 Yazılım Güncellemesi Yüklerken Telefonu Kapattım,Telefon açılırken logo'da kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Güncellemesi Yüklerken Telefonu Kapattım,Telefon açılırken logo'da kalıyor
Merhaba arkadaşlar komşu kızının ( :D ) telefonu bozulmuş bana getirdi Turkcell T50.
Yakın bir zamanda T50'ye yazılım güncellemesi geldi.Onu yüklerken %68'de telefonu kapatmış,e haliyle teli açtıgında logoda takılı kalıyor doğal olarak düzgün yüklenmediği için telefon açılmıyor.

Şimdi biraz araştırdım orjinal rom'u indirdim lakin telefonu pcye bağladığım zaman telefonun dahili depolama alaını göremiyorum bi görsem atıcam update.zip dosyasını daha sonra recovery'den halledicem işi ama pc de açılmıyor dahili depolama alanı...

FTM-Recovery sorunsuz çalışıyor brick olmadı,sadece stock rom'u kurmam gerek.FTM'den rom yükleyemem onu söylemeyin çünkü ftm 500mb üstü olmuyor.orjinal stock rom 873mb

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Odin ile kur

SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
Kendi hafızasına erişebiliyorsan yani cwm'den adb sideload'a felan girerek pc'de görüyorsa yada ftm moda geçince. misal diyorum hafızanın içine at stock rom'u cwm'den kurmayı dene. Ama tahminimce hafızayı CWM'de ve FTM'de bilgisayardan göremiyosun diye biliyorum. ZTE'nin paylaştığı program vardı FTM moddan rom atma sizin dediğiniz mi o ? 500 mb'den fazla olmuyor dediğiniz ?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Nettin telefona :)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Odin mi ? Odin samsung programı hocam ?
Kendi hafızasına erişebiliyorsan yani cwm'den adb sideload'a felan girerek pc'de görüyorsa yada ftm moda geçince. misal diyorum hafızanın içine at stock rom'u cwm'den kurmayı dene. Ama tahminimce hafızayı CWM'de ve FTM'de bilgisayardan göremiyosun diye biliyorum. ZTE'nin paylaştığı program vardı FTM moddan rom atma sizin dediğiniz mi o ? 500 mb'den fazla olmuyor dediğiniz ?

Hocam dediğim gibi kendi hafızasını görmüyor.ZTE'nin paylaştığı program : ZTE upgrade tool bu...FTM Moddan rom atma olayını nette araştırdım 500mb olayı var olmuyor denedım hata aldım....ZTE'nin programa gelirsek malesef açılışta network hatası (ağ hatası) alıyorum o yüzden o programlada yapamıyorum aslında ağ hatası vermese kendısı halledicek.. :/ Telefonun kendı hafızasını pc görmüyor görse romu atacağım :/
kız orjinal yazılım güncellemesini kurarken telefonu kapatmış samsung fılan olsa odin ile 2dakkalık işi var.Bununda kolay yolları var olmuyor
ZTE nın programıyla FTM nın hıc bır alakası yok.ZTE nın programı pcde kuruyorsunuz ılerı ılerı dıyıp kendısı orjınal rom ındırıp kendısı yukluyor telefona...

SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
Bence fazla uğraşma. Benim de T50 vardı açılış logosunda kalıyordu. Ben bunu yaparım felan diyerek kendimi gaza getirdim. Benimde PC görmüyordu telefonumun hafızasını felan. Uğraştım eXFTS disk biçimini açan program buldum, telefonu DFU ( ses kısma + ses açma + güç tuşu ) basarak DFU moduna aldım, USB ile telefonumu bağladım PC'ye hafızayı felan gördü tam içine rom dosyasını atıcam " .. yazdırma koruması " gibi bir hata ile karşılaştım. Bu yazdırma korumasını nasıl kaldırırız diye onada biraz baktım en sonunda telefonun diskini biçimlendirmeyi buldum. CMD'ye birşeyler yazarak diski formatladım ama ben hatayı formatlarken yaptım fat32 yerine ntfs olarak formatladım. Şuanda telefonum hard brick oldu hala da duruyor. Hiç bir tepki yok :D bence benim sana tavsiyem varsa garantisi garantiye yolla uğraşırsan daha da kötü hale getirme ihtimalin artar.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Eee bende fat32 yaparım düzelir o zaman olmaz mı beya :D
hiç bir şey yapamadım ki zaten,depolama alanını görse pc olay bıtecek alcam parayı,tel benım degıl çaktın olayı :D

SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
Depolama alanını görünce iş bitmiyor işte :D yazdırma koruması felanda geliyor yazdırma korumasınıda kaldıramassan öyle kalıyor yine telefon, fat32 biçimde formatlamadım hiç ne olur bilmiyorum

Üst Alt