Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

mekanik

Üye
eline sağlık kardeşim...

XoTzA

Üye
arkadaslar benım telefonum 5800 xm soyle bı sıkıntım var telefonumun v40 yapmak ıstıyorum fakat bı turlu yapamıyorum..NSS de kurdum orda buyutece bastıgımda hıc 1sey olmuyo arıyo gıbı oluyo fakat telefonu gormuyo..Ne yapmam gerek lutfen yardım edın..

aslan006

Üye
çok sağol kardeş 5610 a yaptım oldu...

arkadaşlar ben nemesisi yükledim ama read e bastığımda solt altta read error yazıyor bunu daha ayrıntılı anlatırmısınız.bide nemesise drivermı yüklemek gerek acaba.eğer öyleyse nasıl yükleyebilirim.

ÖmüR

Üye
Nemesis AÇılışta Hata Veriyor...

Bu Konu İle İlgilenecek Kimse Yokmu...

bendede aynı sorun var lutfen arkadaşı bi yardım ettt

mahirsss

Üye
selam 6500 v10.30 yükledim PRODUCT CODE u nedir bilen varmıdır

--------------- Ekleme ---------------

bendede aynı sorun var lutfen arkadaşı bi yardım ettt

pc suite bağlantısını seçme usb tak hiç bir işlem yapma sonra nss çalıştır oluyor

pc suite bağlantısını seçme usb tak hiç bir işlem yapma sonra nss çalıştır oluyor

ziwo35

Üye
Bu sitede bize yardımcı olmakla görevli olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çok işimi gördü yazılım hakkında yazdıklarınız...

nemesise giriyorum error veriyor

ch4yl4q

Üye
arkadaşlar ben rm-240 indirdim(telefonum 6500s) fakat nasıl güncelleyecem telefona onu bilgisayarda duruyor dosya sonra ne yapacam???

olum size dedim abuk sabuk açık saçık şeyler çıkıo sitenizi mahkemeye verecem yeter haa

olum size dedim abuk sabuk açık saçık şeyler çıkıo sitenizi mahkemeye verecem yeter haa

slk gfb qnur

arkadaşllar n73 RM-133 telefonuma bir sürü kod girdim türkçe yapmak için fakat olmadı.yardımcı olursanız sevinirim yoksa servise göndermek zorunda kalcam...teşklerrrr
kardeş türkçe kodu 0529603 bu sitede yanlış yazıyor doğrusu bu kolay gelsin.

ya bnde 6630 kullanıcısıyım yazılımını guncelledım -- guncellemez olaydım
ıng tel dedıgınız porgramları denıyorum bnde soyle bı hata werıyo 0x734ceec8 adresndeki yönerge, 0x0000001c bellek basvurdu.Bellek read olamadı ... dıyo :S:S

arkadaşım çok çok teşekkür ederim,dediklerini bire bir yaptım telefon türkçe oldu (65 00 slide).
nemesis programı ilk başta bende de hata verdi ama hiçbir şey yapmadım.neler yapabilirim diye forumda okumaya devam ederken aradan 15 dk kadar bir zaman geçti,tekrar deneyince oldu.yardımcı olduğunuz için sonsuz teşekkürler...

ya kardeş nemesis programında dediğini yapıyorum error diyo pofffffffffffffffffffff

kolay gelsin bende nokia e71 var yurtdışından aldım türkçeydi dili fakat yeni yazılım yükledim dili ingilizce oldu bir türlü türkçeye çeviremedim nasıl olacak birde e71 dil kodunu bulabilirmiyiz acilllllll yardımmmmmm