enterneoll
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi yağmurun altında s3'de kullanılıyorhiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor
1080p desteği gelirse s3 den çok daha iyi oynatabilir
ben alüminyum kasa istemem hem çabuk ısınıyor hemde çabuk çiziliyor ayrıca düşünce eğilme gibi bi durum duydum 1-2 yabancı sitede bilemiyorum artık ben sadece s4'ü biraz daha kaygan olmayan yapıda one x'in malzemesi gibi olsun isterdimS4deki donanımı şöyle bir htc one kasasına koyup beats audioyuda çaksalar dadından yinmez.Ama yok illa bir yeri eksik telefon yapacak.1.9 ghz islemci 2gb ram var ama plastik çay bardağıyla eşdeğer malzeme var
ben alüminyum kasa istemem hem çabuk ısınıyor hemde çabuk çiziliyor ayrıca düşünce eğilme gibi bi durum duydum 1-2 yabancı sitede bilemiyorum artık ben sadece s4'ü biraz daha kaygan olmayan yapıda one x'in malzemesi gibi olsun isterdim
1080p Ekranı doğru düzgün kaldırabilen telefon yok mu yahu ?yoksa iPhone'a yöneleceğim
Çabuk isinmiyor , isiyi cabuk attigi icin sen öyle hissediyorsun
ben alüminyum kasa istemem hem çabuk ısınıyor hemde çabuk çiziliyor ayrıca düşünce eğilme gibi bi durum duydum 1-2 yabancı sitede bilemiyorum artık ben sadece s4'ü biraz daha kaygan olmayan yapıda one x'in malzemesi gibi olsun isterdim
Alminyum ısıya daha dayanıklıdır daha geç ısınır araştırabilirsin. sen bunları nerden çıkarıyorsun anlamadım aliminyum un özelliklerini araştırmanı tavsiye ederim ayrıca 2kat fırınlanmış aliminyum çelikten daha sağlam ve çok daha hafif olur. N8 de alminyum kasa ama bir çok çelik kasa telefondan daha sağlam.
1080p Ekranı doğru düzgün kaldırabilen telefon yok mu yahu ?yoksa iPhone'a yöneleceğim
abi yağmurun altında s3'de kullanılıyorhiç korkmadan kullanıyorum ama bence sadece su geçirmiyo diye alınmaz ayrıca ben her iddasına varım yakında asphalt 8 ve modern combat 5 çıkıcak onları s3'den daha kötü oynatıcak görürsünüz bu yılı zor çıkarır xperia z aynısını xperia s diye bir telefonu vardı bir ara s3'e rakip gösteriliyordu ne oldu şimdi ismini bilen yok sony çabuk gözden düşüyor
zaten bundan sonra çıkanlar 1080p destekler ama xperia z'nin gpusu düşük
eğilme olayını sadece duydum ama çizilme olayı kesin ama kesin çünkü aynısı iphone 5'te kesinlikle var ve ısınma sorunu belki kasaylada alakası olabilir
nexus ile htc one aynı gpu yu kullanıyor ama birisi 1280x720p(nexus) diğeri 1920x1080p(one) tabi ki htc'de daha düşük performans gösteriyorŞuan için aslında hepsi sıkıntılı ama qualcomm 800 gelince işler değişecek bence =)- - - Eklendi - - -S3'ün daha iyi olma ihtimali yok bence güncellemelerle filan hallolur oyunlara da 1080p desteği yok daha doğru düzgün, ha s4'e rakip olması gerekiyordu düşük kaldı o ayrı konu.- - - Eklendi - - -nexus4le htc one la aynı gpu var?
şu an sokakta sorsan çoğunlukla s3 bilinir fakat xperia s dedinmi kaç tane cevap alırsın. ve s3'ün ekranı siyah renkler ve renk doygunluğu olarak xperia'nın çok üstündeismini bilen yok mu kardeşim ben Xperia s kullanıyorum gayette memnunum s3 e Her türlü rakip tasarım kamera görseli pixel yoğunlugu s3 e. göre çok çok iyi ama pil konusunda s3 daha cimri büyük oyunlarda s3 ün 4 çekirdekli mimarisi çalışmaya başladığın da hız farku ortaya çıkıyor onun haricinde xperia s normal kullanımda daha hızlı kardeşim de s3 var uzun uzun karşılaştırdım iki teli de bunları söylerken de objektif olduğumu belirtmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?