enterneoll
Üye
-
Konu Sahibi
-
Diğerlerini karşılaştırmadım ama bende ilk denediğimde ilk fark ettiğim şey tasarımından dolayı elde zor tutulmasıydı.Açıkça söyleyebilirimki karşılaştırırken tek elle Note 2'yi Xperia Z'den daha rahat kullanmıştım.
s4 ün böyle gereksiz performans sorunlarının olması ıphone ile arasında seçim yapmamı engellıyor ilerde alcağım telefon için tecrube şart
Abi xperia z mükemmel bi tasarim harikasi. S4 , one ve z yi inceledim ne s4 ne one yanindan bile geçemez muhteşem ötesi bir tasarim. Arka kapak olsun yanlarda ki tuşlar olsun on bölge olsun mükemmel ötesi keşke icide s4 gibi olsa
Abi xperia z mükemmel bi tasarim harikasi. S4 , one ve z yi inceledim ne s4 ne one yanindan bile geçemez muhteşem ötesi bir tasarim. Arka kapak olsun yanlarda ki tuşlar olsun on bölge olsun mükemmel ötesi keşke icide s4 gibi olsa
abi sular altında yaşamıyoruzSon jenerasyon android amiral cihazlar içinde bence en alınabiliri Htc One tasarım gayet hoş ergonomi de iyi aliminyum kasası gayet sağlam olmuş ayrıca iphone 5 gibi çizilmiyor (iphone 5 aliminyum kasası masaya koyunca bile çizilebiliyor.) kamera konusunda pek iyi sayılmaz ekran 440ppi oldukça keskin ama 1080p ekranın dezavatajları diğer cihazlardada olduğu gibi var s4 ün sensörleri vb. Özellikleri bence hiç albenisi yok Xperia z nin su geçirme ve ekranın içine kadar su kaçabiliyor normalde garanti karşılıyor ancak yurt dışı alanların cihazları elinde patlıyor.
abi sular altında yaşamıyoruzbence sadece su geçirmezliği için almam çünkü gpu'su aşırı derecede düşük kalıyor
Ben şahsen yağmurun altında rahatlık internette gezmek ve mesaj yazmak isterim şuan sen hangi cihazı yağmurun altında endişe etmeden kullanıyorsun ? Veya telefon suya düşünce hiç bişe olmamamış gibi alıp kullanmak ? Bence gayet iyi olurdu ama xperia z nin daha da geliştirilmesi gerek çünkü değil tamamen suyun içine sokmak daha normal derecede suya bile dayanıklı değil.
Ben kullanıyorumdusta bile kullanıyorum hatta not: ciddiyim mesaj filan yazıyorum
Galaxy S'i bende duşta ve yağmur altında kullanıyordum ve hiçbirşey olmuyordu
Ben kullanıyorumdusta bile kullanıyorum hatta not: ciddiyim mesaj filan yazıyorum
Galaxy S'i bende duşta ve yağmur altında kullanıyordum ve hiçbirşey olmuyorduama Note 2 kullanırken şey korkusu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?