Yaz in Maxİcep out :( :( Canım sıkılıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Yaz in Maxİcep out :( :( Canım sıkılıyor...
Yaz geldi maxicep bitti yazın nedense sitemiz kışın olduğu kadar ziyaretçi akımına uğramıyor. Şimdi hatırlıyorumda bazen samsung bölümünde günde 20 konu açılırdı şimdi nerdeee 2-3 konu anca... canım sıkılıyor çok sitede hareket yok ne yapsak ne etsek :S :(:(:(:( Sohbet odasındada Bir Recep Birde tksharmely ile ben :( Gerçekten sinir bozucu :( Bu sıcak yaz günlerinde güzel bir maxicep buluşması yapsak kafa dağıtsak....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Günlerdir hit rekorları kırıyoruz kimsenin haberi yok. Bence tam tersi Maxicep İN!

turkordu

turkordu

Üye
Evet son 2.5-3 ayda yaklaşık 100.000 küsür kişi siteye üye oldu ben bu siteye girdiğimde 650.00 üye vardı şimdi ise Üye Sayısı: 764,368 :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Site iyi ya beğeniyorum , canlılık oluşturmak için ilginç konular açıyordum ama artık onlarada pek mesaj yazılmıyor :(Kışın Hava soğuk oluyor , üyeler evde oturuyor , ama yazın millet dışarıda , normaldir yani :):)

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Site iyi ya beğeniyorum , canlılık oluşturmak için ilginç konular açıyordum ama artık onlarada pek mesaj yazılmıyor :(Kışın Hava soğuk oluyor , üyeler evde oturuyor , ama yazın millet dışarıda , normaldir yani :):)

Bende bundan bahsediyorum siteye üye olunuyor üye sayısı git gide artıyor ancak mesaj yazılmıyor konu açılmıyor İstisnalar var tabi... Bende konu açıyorum ilginç ancak banada cevap yazılmıyor :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sıkılman normal , kışın düzelir , çekeriz üyeleri yine ;)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
sende böyle dersen üyeler ne der düşünemiyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yaz aylarında aktiflik elbette kış aylarına göre daha az olur :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Yazınki düşüş normal :) Mahmut abi ile konuşmuştuk bunu ama :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt