Yarrrrdııımmmm.. __ nokia n8 de facebook zynga poker oynanıyormu ? Oynanmıyormu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
Yarrrrdııımmmm.. __ nokia n8 de facebook zynga poker oynanıyormu ? Oynanmıyormu??
neden bu konularda bı cevaplama yok .. facebook zynga holdem pokere gırdım halde sayfa %100 yuklenır yuklenmez uygulama yanı telefonun tarayıcısı kendını kapatıyor oynanmıyor? sıstemımı kaldırmıor symbanmı desteklemıor nedendır????

Lenneth

Üye
Oynanmıyor.

Zaten iOs ve Android için uygulaması var ama Symbian için henüz çıkarmadılar.

jigsaw_54

Üye
flash playeri desteklemiyor olabilir

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ı phone un en eskı telefonunda bıle oynuo elalem yanı n8 gıbı bı telefonda bu nedır anlamadımkı uygulamalar kısmında java yuklu telefonda uygulamayı yukluyor face uzernden ama yukleme dolunca atıyor sayfadan

Lenneth

Üye
arkadaslar ı phone un en eskı telefonunda bıle oynuo elalem yanı n8 gıbı bı telefonda bu nedır anlamadımkı uygulamalar kısmında java yuklu telefonda uygulamayı yukluyor face uzernden ama yukleme dolunca atıyor sayfadan

Onun flash'la bir alakası yok, Zynga Poker'in iOs ve Android için uygulaması var. Yükler oynar.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
kısaca nokianın hıc bır telefonunda bu uygulamayı oynayamıcaz dıosn yanı bu nokianında şu symbianından bıktım usandım sis java destekledıgı ıkı uzantı bu baska bısı yok ...

Lenneth

Üye
kısaca nokianın hıc bır telefonunda bu uygulamayı oynayamıcaz dıosn yanı bu nokianında şu symbianından bıktım usandım sis java destekledıgı ıkı uzantı bu baska bısı yok ...

Bende bıktım, aldım bir Android bakıyorum keyfime :)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
oylede nokia ısletım sıstemı olarak zayf kaldı sadece ama ynede üzerine telefon tanımıorm yada kullanmak zor gelıo dıelm :) şu symbianı bıraz gelıstırseler zaten dier markaların satışı baya bi duşucekdır emınım :D tehdıt mı edıolar nokıanı nedır anlamadımkı :D

Lenneth

Üye
oylede nokia ısletım sıstemı olarak zayf kaldı sadece ama ynede üzerine telefon tanımıorm yada kullanmak zor gelıo dıelm :) şu symbianı bıraz gelıstırseler zaten dier markaların satışı baya bi duşucekdır emınım :D tehdıt mı edıolar nokıanı nedır anlamadımkı :D

Bence tanısanız sizin için daha iyi olur :) Bende Nokia nokia dedim. 5800 ve N8 kullandıktan sonra daha 2-3 yıl Nokia almayı düşünmüyorum şu an. O derece pişman etti.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
kuzenımde HTC HD DESİRE mı ne ole bı tlfn vardı ne bılıym yanı kocaman bı telefon artı menulerı fılan tuhaf arayuz olarak nokıaya alısdık ısde ynede ewlat gıbı oldu artık reddedemıoz pokerı fılan acmasada :D

61semih

61semih

Üye
Onun flash'la bir alakası yok, Zynga Poker'in iOs ve Android için uygulaması var. Yükler oynar.
aynen bende yuklu oynuyorum netten zynga pokeri feys hesabı uzerınden baglanıyor

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia'da bu tür oyunların olmaması eksikliği, kendisini geliştiremedi halà.. Önce bi symbian'dan kurtulması gerek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...