Yarışma Düzenlemek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yarışma Düzenlemek İstiyorum
Üyelerimiz uzun zamandır yarışma düzenlenmediğinden şikayetçiler. Hem beklentileri karşılamak hem de üyelerle olan bağlarımızı kuvvetlendirmek adına bir yarışma düzenlemek istiyorum.

Maxicep Sevgini Kanıtla, Hediyeleri Kazan!

Yarışmaya katılan üyelerimiz Maxicep'e olan sevgilerini video yada resim yoluyla kanıtlamaya çalışacaklar. Bu noktada yaratıcılıklarını ve cesaretini ön plana çıkaracak olan yarışmacılar, yoldan çevirdikleri 100 kişiye "Türkiye'nin en iyi teknoloji portalı Maxicep" dedirtmek veya Maxicep logosunu dövme yaptırmak gibi iddialı içeriklerle katılım sağlayabilecekler. Kim bilir, belki de tüm aile kamera karşısına geçip seni seviyorum Maxicep diyecek.

İddialı içeriklerle unutulmaz bir yarışma düzenlemek için ödülün de iddialı olması gerekiyor haliyle :) Ozan'ın böyle bir yarışma için ne kadar bütçe ayırabileceğini öğrenebilirsek, bütçeye göre verilecek hediyeleri birlikte belirleyebiliriz. Benim gönlümden geçen ilk 3'e hediye vermek ve 1. seçilen arkadaşımıza cep telefonu yada tablet hediye etmek. Tabletlerin 200 TL'den başlayan fiyatlara sahip olduğunu düşünürsek toplam maliyet hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Karışıklık çıkmasın sonra ama bence çok güzel bir fikir :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nası bi karışıklık çıkacak abi? ne olabilir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nası bi karışıklık çıkacak abi? ne olabilir

Seçim konusunda taraflı olundu vs gibi şeffaf bir yarışma yapılmalı çünkü hediyeleri gayet güzel düşünmüşsün.Hedef büyük olunca bizim milleti bilirsin işte o bakımdan ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece biz seçmeyecez abi yine üyelerde oy verecekler.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok güzel düşünmüşsün Erol. Burada karşılaşabileceğimiz en büyük sorunlar:
1) Yarışmaya katılım sınırı.
2) Kazanacakların subjektif kriterlere göre değil objektif kriterlere göre seçilmesi (Sevilen üyenin oyları toplama şansı)
3) Yöneticilerin katılımı.
4) Yarışmanın koşul ve şartlarının açık net ve yoruma yer bırakmayacak şekilde önceden belirlenmesi.
5) Reklam.

Bu konulara birlikte kafa patlatırsak bence ortaya çok güzel bir paylaşım çıkar.
Özellikle reklam konusunda, bence başka sitelerde bu yarışmanın reklamını yapmak hem çekişme, hem sitemizin adının daha da fazla duyulması ve üye sayısının artması ve yarışmacıların paylaşımlarının kalitesinin artması hususlarında bize büyük fayda sağlar diye düşünüyorum.
Burada Ozan'ın desteği gerekir tabii yine :)

Yöneticiler bence katılmasın. Açık net, hile olduğu düşünülebilir.

Oylamada kesinlikle gizli oy olmalı. Bir üyenin adıyla bu yarışmayı kazanması fiyasko olur.

Katılım sınırını bence oldukça düşük tutmalıyız. Hatta reklam yapacaksak "yeni üye" dahi katılabilmeli.

Koşul ve şartları da burada beraberce belirlemeliyiz.

Şimdi mikrofonu Ozan'a veriyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: EroL
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Güzel bir konuya değinmişsin Erol
Böyle bir yarışmaya ihtiyaç vardı üzerimizde ki durgunluğu giderip biraz hatta bayağı canlılık getirecektir hem bizler için hemde site için çok iyi olur. Hatta ardından maxi star yarışması düzenleyelim coşturalim etrafı. :)

Ozan

Ozan

Admin
Mantikli ve yararli, canlilik getirici bir yarisma olur. Hediye olarak da bir tane akilli telefon hediye ederiz? Bunu kararlastiralim turkcell in yada htc nin veya samsungun akilli telefonlarindan birini hediye ederiz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1. seçilene Turkcell MaxiPRO 5 verelim o zaman. İkinciye 200 liralık tabletlerden, üçüncüye de 40 liralık MP3-4 çalar verelim. Toplamda 1000 TL harcamış olursun Ozan?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1) Yarışmaya katılım sınırı bulunmasın. Yeni üyeler de katılabilsin. Sonuçta yarışmacılardan emek isteyen birşey istediğimiz için fake üyelik alıp suistimal edilmesi olasılığı çok düşük bir ihtimal.

2) Sevilen üyenin oy toplamasının önüne geçebilmek neredeyse imkansız. Gizli oylama yapsak dahi, yarışmacılar kendi arkadaşlarına katılmış olduğu içeriği her şekilde söyleyebilecekler. Jüri kurabiliriz, 10 kişilik bir ekip olur bunlardan 5'i yönetici 5'i yarışmaya katılamayan aktif üyelerimizden olur.

3) Yöneticiler tabi ki katılmayacak.

4) Üsttekilere bir itirazınız yoksa yarışmanın koşul ve şartlarını buradan yazayım, hep birlikte şekillendirelim onu.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biraz düşününce yeni üyelerin de yarışmaya katılması halinde ortalık karışır gibime geldi.

-Katılım konusu-

Merhaba değerli Maxicep takipçileri.
Aramızdan bir kişinin “ XXX marka XXX telefon” kazanabileceği yepyeni bir yarışmayla karşınızdayız.

Yarışmayı kazanabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Maxicep.com’a olan sevginizi ve bağlılığınızı resim, video, müzik yada metin yoluyla kanıtlayın, XXX işletim sistemli XXX telefonu kazanın.

Şartlar ve Kurallar:

• Yarışmaya sadece XX.XX.XXXX tarihi ve öncesinde Maxicep.com’a kayıt olmuş üyelerimiz katılabilirler. Katılım için mesaj yada konu sınırı aranmamaktadır.
  • 1 kişinin 1 adet katılım hakkı bulunmaktadır. Kazanma şansını arttırmak için alınan sahte üyelikler tespit edildiği anda, alınan sahte üyelik ve sahte üyelikle ilişkili tüm üyelikler yarışmadan diskalifiye edilir.
  • Katılımcılar, bu yarışma için özel üretilmiş içerikle yarışmaya katılabilirler. Daha öncesinden oluşturulmuş, yazılı ve görsel mecralarda, dergilerde, internet ortamında paylaşılmış içerikler kabul edilmeyecektir.
  • Katılımcılar XX.XX.XXXX tarihine kadar yarışmak istedikleri içeriği bana PM yoluyla göndermek zorundadır. Bu tarih bitiminde içeriğini hala göndermemiş olan yarışmacılar yarışmadan elenir.
  • Katılımcılar yarışmak istedikleri içeriği PM yoluyla bana gönderdikten sonra içerikte herhangi bir değişiklik yapamaz, içeriği değiştirme talebinde bulunamazlar.
  • Katılımcılar hazırlamış oldukları video, müzik veya resim içeriğini şifreli olarak rarladıktan sonra hotfile, mediafire gibi upload sitelerine yüklemeli, şifreyle birlikte indirme linkini PM göndermeliler. Yazılı içerik için böyle bir şart aranmamaktadır, direk PM’den gönderilebilir.
  • Katılım süresinin sonuna gelindiğinde tarafımca oylama konusu açılacak, yarışmacıların içerikleri bu konu altında 3 gün boyunca sergilenecektir. Üyelerimizin sergileme boyunca içeriklere olan ilgisi ve beğenisini de göz önüne katarak 3. günün sonunda Jüri üyelerimiz kazananı belirleyecek.
  • Jüri üyeleri olarak üst yönetim kadrosunun 1, moderatör kadrosunun 1 ve aktif üyelerimiz arasından belirleyeceğimiz 2 kişinin 1’er oy hakkı bulunacaktır.

Eksik, yoruma yer verecek kelimeler vs. ekleme çıkarma yapabiliriz buna.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Praetor ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gayet güzel ekliyeceğim birşey yok sayın toprağım :D

Ozan

Ozan

Admin
1. seçilene Turkcell MaxiPRO 5 verelim o zaman. İkinciye 200 liralık tabletlerden, üçüncüye de 40 liralık MP3-4 çalar verelim. Toplamda 1000 TL harcamış olursun Ozan?
Buna cevap vermemişim, tamam bu sekilde yapalım.
Yarısma kuralları da yerinde zaten. Ancak oylama da bir sıkıntı olacağını düşünüyorum, sevilen üyeler ve oy toplama calismaları gibi. Jüri nasıl önüne geçer bilemedim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Praetor
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oy toplama çalışmalarının önüne geçmek için Jüri modeli şart. Bizler kendi aramızda anket usulü kazananları belirleriz. Üyelerimiz arasından seçeceğimiz 2 kişinin de oylarını sonuçlara dahil ederek 1. 2. ve 3. kazananı belirlemiş oluruz. Oylamayı tamamen üyelerin eline bırakırsak hak eden değil, en çok sevilen kişi kazanır.

Jüriye dahil edeceğimiz 2 kişiden birisi Ayın üyesi olur, diğeri ise şimdiden başlatacağımız MaxiStar rütbesinin kazananı olur. İsterseniz bunlara hiç gerek duymadan kazananları sadece yöneticiler belirleyebilir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yönetimce seçelim fikirleşelim derim .Oylama işini şansa bırakmayalım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki o zaman oylamayı şansa bırakmadan bizler yapalım. Tahminimce zaten 10-20 kişilik katılımdan 4-5 kişi adam akıllı içerikle katılacak. Bunlardan 3'üne hediye vericez. Tablet ve Mp3 çalar için de sana marka ve model bilgisi vericem Ozan, önce ürünleri tedarik edelim sonrasında müjdeyi veririz üyelere.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell MaxiPro 5
Piranha Business II Tab 8GB 9" Tablet (yada benzeri)
Philips GoGear Raga SA4RGA02VN/97 2GB FullSound MP3 Çalar (yada benzeri)

Ürünleri önce temin edip marka ve modelleri kesinleştirdikten sonra konuyu açacam. Söz Ozan'da... Oylamayı ise Maxicep yönetim kadrosu kendi arasında yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu bir açılsın her türlü takip ederiz inşallah.
Bizim bi oy.sandığı diye profilimiz vardı Pm sınırı yoktu, hatta mesaj kutusunu düzenlemiştim.
Pm üzerinden alırsak oyları takip ederiz, ve nasıl takip edeceğimizi de açıklarım.

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan hediyeleri temin ettiği anda açacam katılım konusunu.

Ancak Oylamayı sadece bizler mi yapalım yoksa üyeler de oylama sürecine katılsın mı, buna kesin bir karar verelim.

Üst Alt