hotboy_ist
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum ondan sonra n8 büyük bi rahatlık kullanımda kitlenmez vs. hayırlı olsun güle güle eskit 12mp kamerası en güzel anlarını çeksn
arkadaşım bütün işleyişler ve sistemler 5800 ile aynı ...yani hackleme-oyun kurma-pro kurma vs..
fakat s3 ile s60v5 kıyaslanmayacak şekilde...hızlı menü gecişleri vs..tamamen dokunmatik işleyiş üzerine hazırlanmış bir sistem..
yani n8 alınca tamamen değişik yöntemler ve yazılımlarla karşılacağım dersen hayal kırıklığına uğrarsın..amacın macera aramak ise diğer platformlara yönebilirsin..
çok doğru bir tercih yapmışşsın. hayırlı olsun. sana tek tavsiyem sakın hard format atma
Teşekkür ederimhayrlı olsun seçim doğru
hard format atcan, ondan sonra ovi çalışmıyor şu çalışmıyor diyecenArkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En son 1.5 yıl önce 5800 için sertfika almıştım opda dan, şimdi nasıldır bu sistem? sertifika almaya gerek var mı? Hack varmı? Almak gerekiyorsa nereden nasıl alacağız acaba ?
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için...
Ben symbianı gerçekten çok seviyorum, zaten hayatımda nokiadan başka telefon tercih etmedim. Tek kullandığım Nokia'nın Java olarak 6288 idi. geri kalan hep symbian. İsteğim hız, 12 mp, hd oyunlar, stabilite
Neden Hardformat atmayım ?Dahili hafıza olduğu için herşey uçar o yüzden mi
Teşekkür ederim
5800 için ne geçerliyse n8 için de geçerli. HAck olayını da forumun s^3 sistem modifikasyon ve uygulamaları kısmında bulabilirsin. ilk 1-2 hafta orjinal kullan. sonra istersen hackli fw atma olayına girersin.Arkadaşlar uzun bi süre araştırma sonucunda N8 almaya kesin karar verdim yarın sabah ilk işim yetkili bi satıcıdan N8 almak... 5800 kullanıcısıyım 1.5 yıldır. Bu telefonun artık içini dışını çözdüm hack, port, vs vs. Ama N8 için bi bilgim yok hack vb gibi konularda. N8 aldığımda ilk olarak yapılacak şeyler nelerdir? Bundada unsigned signed olayları varmı? sertifikamı alacağız yine yoksa hack yazılımı varmıdır? bu geceden halletmek istiyorum oyun program vs vs yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşım sen n8 kullandın mı? ben 28 tane program açtım aynı anda ama nedense hafıza dolu uyarısı almadım...ayrıca şarj boş ne alaka onu hiç anlamadımtöbe töbe..arkadaşım sen bu arkadaşı kırma içinde kalacak sonra nexus al madem
"hafıza dolu çalışan uygulamaları kapatın yeniden deneyin"
"pil boş lütfen şarj edin"
bence alma telefon alacaksan google nexus one al.
demedi deme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?