Yardımmmm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmm!
Daha yeni htc one x aldım alan kişi tanıdık olduğu için fabrikasyon şarjını bitirmişti geldiğinde şarja bağladım ve dolarken biraz oynadım netten bişeyler indirdim sonra bıraktım şarj doldu ve çıkarttım 5 dk kullanmadım bile nerdeyse 5-6 foto arka arkaya çektim telefonun şarjı %89a düştü bianda sonra bidaha şarja bağladım 12 saat bırakıcam pil ölmüş müdür?

arthur90

Üye
one x ler şarjı çok yiyor die duymuştum diğer forumlar da 1 gün bile gitmeyen diyenler vardı...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Valla bende 5 fotoğrafa ancak yüzde 1 şarj harcıyor.

cukuleaks

Üye
Soyle "Yardımmmmm!!!" diye konu gorunce icimden " neyi yardin ?" diyesim geliyor. Sonunda dedim ha icimde kalicakti oh be :D

• Beğen
Tepkiler: aykutozkann
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Madness senle konuşmuşluğumuz var yalan söylemem bunun için bilmen lazım yani. Bende burst olarak 100 tane çektim 20'şerli inanki hiç azalmadı hala yüzde yüz. Ama 20'ligin birinde kamerada bug yakaladım. Sözde en fazla 20 ama kamerada ses 50 kadar felan geldi. Resim çekmedi ama çekmiş gibi oldu. Buda doğrulama tezimdir :D
ben arkadaşa şunu soyledim:mesela yüzde 30 şarjım var 5 fotoğrafla yüzde 29 oluyor. Öyle denk geliyor yani. Bende bunun gibi en kötü ihtimali söyledim.

dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
desenize benim batarya ölmüş :D

abandonware

abandonware

Üye
Daha yeni htc one x aldım alan kişi tanıdık olduğu için fabrikasyon şarjını bitirmişti geldiğinde şarja bağladım ve dolarken biraz oynadım netten bişeyler indirdim sonra bıraktım şarj doldu ve çıkarttım 5 dk kullanmadım bile nerdeyse 5-6 foto arka arkaya çektim telefonun şarjı %89a düştü bianda sonra bidaha şarja bağladım 12 saat bırakıcam pil ölmüş müdür?

şarjı sonuna kadar bitir; öle bi bitirki telefon kendiliğinden kapansın. ardından hiç çıkarmadan ve kapalı şekilde 12 saat şarj a tak. bir gelişme kaydedebilirsin belki :oke:

betoner

betoner

Üye
Bataryandaki sorunu sadece kamera ile test etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Şimdi denedim. 20 flashlı çekimde bile şarj aynı yerde. Yüzdeli düşmenin sebebi zaten %1 düşmeye yakın olan zamandaysa azalması normaldir. 5 saat video yada 6 saatlik konuşma yapıyorsanız normaldir.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
şarjı sonuna kadar bitir; öle bi bitirki telefon kendiliğinden kapansın. ardından hiç çıkarmadan ve kapalı şekilde 12 saat şarj a tak. bir gelişme kaydedebilirsin belki :oke:
KAtılıyorum sonuna kadar bitir ve şarja tak ve şarjda uğraşma bir daha batarya gerçekten zarar görüyor. Zaten %100 şarjdan %99 a düşmesi diğer sayılardan aşağı düşmesinden daha uzun sürer üstte ki arkadaşlara söylüyorum :) veyseloğlu'nun dediği gibi sonuna kadar bitirip tam şarj et takma kafana ;)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

benimki one s .aynı sorun bende de var.sarji sonuna kadar bitirip 6-7 saat kapali sarj ettim,hâlâ düzelmedi.düzelmesi icin illa 12 saat mi sarj etmem lazim ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bataryan ölmemiş şarjın 3-4 sefer bitince doldur tekrar 3-4 sefer bunu yap..1 kere de bilgisayardan şarj et .Ama şarjın tam bitince koy her ne kadar Li-iON olsa da :ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt