n99'yi alırken; bu gibi dezavantajlarını düşünmeniz gerekmezmiydi?
nokia'da; 'n99i' diye bir telefon olmadığından, dolayısıyla pcsuıte'de yok.
nokia'nın yerinde ben olsaydım, bende aynı düşünürdüm.
Kardeşlerim N99i Nokia fabrikasından çıkmayan bir telefondur. Onun şarj şekli bile değişiktir... Bu yüzden sadece usb den girer... Ama N95 in Pc suitesini dene belki bulabilir... Ama telin içinde Usb bağlantı şekli yazılı bir menü varmı? Varsa Pc suite yi bulurum ben sana 
Kardeşlerim N99i Nokia fabrikasından çıkmayan bir telefondur. Onun şarj şekli bile değişiktir... Bu yüzden sadece usb den girer... Ama N95 in Pc suitesini dene belki bulabilir... Ama telin içinde Usb bağlantı şekli yazılı bir menü varmı? Varsa Pc suite yi bulurum ben sana
![]()

.

bende nokia'nın ürünü demedimki! arkadaş belki telefonu nokia sanıyor diye söyledim.
neyse sen buraya geldiysen, arkadaşın sorunu çözüldü demektir.
bu arada görünmezlik iksiri içmiş gibisin, offlıne'olmana rağmen, forumda her konuya hakimsin.
yakında 'albay' olursan şaşmam.![]()
bunu yapacağıma
bunu yapmışım... Yani senin doğru söylediğini onayladımbu konuyu arastırdım ben. n99 nokia nın herhangi bir modeli degılmıs. Cin de üretilen bir telefonmus sadece. Bu yuzden suite destegi yok.

Bide sana yazdığım gibi usb bağlantı şekli diye bir bölüm yazısı varmı ayarlarda?

kabloyu taktığımda 3 seçenek çıkıyo;Bide sana yazdığım gibi usb bağlantı şekli diye bir bölüm yazısı varmı ayarlarda?
kabloyu taktığımda 3 seçenek çıkıyo;
yığın bellek
wep cam
com portu
diye 3 seçenek var
Beni sonuçtan haberdar et.... Sana bi kaç şey söyleyecem.Kardeşim yığın bellek flash bellek olarak kullanmana yarar...
Wep cam bilgisayarda internete girdiğin zaman sana kamera gööreci yapar....
Com portuda bilgisayara bağlantı noktasını belirler... Sen N 95 in Pc suitesini yüklediysen com olarak bi dene bakayım bulacakmı yani bi 10 dakka kalsın Pc ye bağlı...
Bide en ilk çıkan pc suite yükle yani 6600 'ınkini onuda dene bi bakalım....
Ama yinede sanmıyorum olacağını fakat denemekte fayda varBeni sonuçtan haberdar et.... Sana bi kaç şey söyleyecem.
Onuda dene...