[YARDIM]Telefon Alabileceğim Güvenilir Alışveriş Siteleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM]Telefon Alabileceğim Güvenilir Alışveriş Siteleri
Arkadaşlar ilk olarak merhaba ucuz galaxy w veya Xperia Ray-Neo V alabileceğim alışveriş sitesi lazım ama güvenilir olacak. Ben sanalreyonum.com diye bir site buldum sizce nasıldır?
NOT: Bimeks,Gold,Hepsiburada,hızlıal.com dışında bir site söylerseniz daha iyi olur :)

mega2

mega2

Üye
istanbulbilişim,gittigidiyor bence gayet güvenli siteler.

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
valla artık günümüzde sanal alem devri oldugundann... günelir olmayan site pek az.. cimri.com dan ürünü yaz.. en ucuz alış veriş sitesinden en pahalı alış veriş sitesine kdarr gösteriyor.. 100 tl oynuyor alarında ortlama olrak..

gitti gidiyordan sahibinden.com dan alcaksann dükkan formatlı ürünleri tercih etmeni öneririm. sahsen bu gibi sitelerde senin benim gibi kişilerde satış yapabiliyor.. zaten bu sitelerde havuz yöntemi olduğundan... magdur olmazsın..

kısaca ürünü beğenir alırsın > para sitenin havuzuna aktarılır > ürün kargo ile eline ulaşır > onay verirsin> para satıcıya site tarafından aktarılır..

bountykiller

bountykiller

Üye
aksaray iletişimdende alabilirsin. Çok büyük toptancı .

TheCower

TheCower

Üye
Teşekkürler :D Ufak çaplı bir site var senguller.com diye ona bakabilirsin.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
valla artık günümüzde sanal alem devri oldugundann... günelir olmayan site pek az.. cimri.com dan ürünü yaz.. en ucuz alış veriş sitesinden en pahalı alış veriş sitesine kdarr gösteriyor.. 100 tl oynuyor alarında ortlama olrak..

gitti gidiyordan sahibinden.com dan alcaksann dükkan formatlı ürünleri tercih etmeni öneririm. sahsen bu gibi sitelerde senin benim gibi kişilerde satış yapabiliyor.. zaten bu sitelerde havuz yöntemi olduğundan... magdur olmazsın..

kısaca ürünü beğenir alırsın > para sitenin havuzuna aktarılır > ürün kargo ile eline ulaşır > onay verirsin> para satıcıya site tarafından aktarılır..
Cimri.com aynı akakçe gibi peki buralarda çıkan siteler güvenlimi?
aksaray iletişimdende alabilirsin. Çok büyük toptancı .
:tşk: Daha önce alışveriş yaptınız mı aldığınız ürünlerde sorun çıktı mı? :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aksaray iletişim ne derece güvenli bilen yazabilir mi? N9 u ordan alırım 200 tl daha ucuz.

- - - Eklendi - - -

ulan ne şans be aradım kalmamış adamlarda :off:

bountykiller

bountykiller

Üye
=) istanbul piyasasına telefonları aksaray dağıtır. O derece güvenli

- - - Eklendi - - -

onun aracılığı ile 5130 aldım. Telfcu bana yanlş garanti belgesi vermşti. Aksaray sayesinde doğru ithalatcı firmayı buldum ve sorunumu çözdüm...

- - - Eklendi - - -

onlara sor telfn tekrardan gelebilir.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
androidtelefonları-goldbilgisayar-bimeks-hepsi burada

MuhammedAliAKB

Üye
gittigisiyor kardeşim

- - - Eklendi - - -

gold bilgisayar

- - - Eklendi - - -

bimeks

TheCower

TheCower

Üye
Mümkünse farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt