Androidtelefonlari.com Ucuz.Fakat Güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Androidtelefonlari.com Ucuz.Fakat Güvenilir mi?
Arkadaşlar böyle bir site buldum.Fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Ucuzluğu şaşırttı.

Örneğin Sony Ericsson Xperia Ray;

Teknosa:

Androidtelefonlari.com:

Acaba güvenilir mi?

Bu siteden alışveriş yapanlar var mı?

fikirleriniz neler?

neskali

Üye
yurt dışından alıp buraya getirip pasaporta kayıt yaptıkları için ucuzdur benim düşüncem.. Güvenilirliği konusunda bi fikrim yok..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben 1 ay kadar takip ettim oradan alacaktım. sonradan almadım ama hakkındaki yorumlar iyi gibiydi.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
bence hiç oralardan alma grey deniliyor yurtdışından getirtilip 2 sene sanayi Bakanlığından mecbur garantili ama garanti kendilerinin garantisi...ithalatçı firma garantisi yani anlayacağın türkçe karşılığı "gardaş bu telefonun garantisi benim"dir.. bence git Teknosa gibi yerlerden distribütör garantili cihaz al fiyatı biraz yüksek olur ama en azından garantilik bi durum meydana geldiğinde kafan kulağın rahat olur

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Şahsen oradan aldım galaxy note umu gayette memnun kaldım. hatta arkadaşlarımda oradan aldı sorun çıkmadı. şu an kullanıcı hatası yüzünden garantim gitti ama :/ yazılımsal sorunlara her türlü bakıyorlar ama ben telefonu düşürdüm ekran çatladı 300$ kaçıcak.. Onun dışında garantilik bi durum geldiğinde sıkıntın olmasın hallediyorlar. şimdi birde galaxy nexus almayı düşünüyorum işi gereği note u babama vericem. param yetseydi s3 alırdım :)

mc_shekil

mc_shekil

Üye
telefonlarda zaten sorun çıkmaz orjinal telefon sonuçta..yazılımsal sorunları sen kendinde halledebilirsin onun için servise göndermene zaten gerek yok..

- - - Eklendi - - -

bende de xperia s var sarı lekeler oluştu ekranda servise gönderdim dalga geçer gibi yazılımını guncelleyip geri gönderdiler ama Sony bu cihazların hepsini değiştiriyor işte ithalatçı firma ile distribütör arasındaki fark....

brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar sağolun.Zaten hiçbir ürünü şuana kadar garantiye göndermedim.Garantiye ihtiyacım yok yani :D fakat 2. el ürün yollarlar diye korkuyorum.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
Tamam arkadaşlar sağolun.Zaten hiçbir ürünü şuana kadar garantiye göndermedim.Garantiye ihtiyacım yok yani :D fakat 2. el ürün yollarlar diye korkuyorum.

garantiyi sorun etmem diyorsan o zaman no problem :ehe 2.el ürün yollamazlar o kadarda değil için rahat olsun :oke:

mancukya

Üye
Şahsen oradan aldım galaxy note umu gayette memnun kaldım. hatta arkadaşlarımda oradan aldı sorun çıkmadı. şu an kullanıcı hatası yüzünden garantim gitti ama :/ yazılımsal sorunlara her türlü bakıyorlar ama ben telefonu düşürdüm ekran çatladı 300$ kaçıcak.. Onun dışında garantilik bi durum geldiğinde sıkıntın olmasın hallediyorlar. şimdi birde galaxy nexus almayı düşünüyorum işi gereği note u babama vericem. param yetseydi s3 alırdım :)

Tamir ettirecek birini bulursan ekrani Ebaydan 25 ila 100 dolar arasi rahatlikla temin edebilirsin ama Ebaydan alisveris yaparken dikkat etmen gereken satin aldigin kisi yada kurulusun satis sayisi ve kisilerin verdigi oylarin yüzdeligine bakicaksin. Yani 3000 satis yapmis ve 100 % 99 mennun olunmussa o tarz kisileri tercih et.
Aslinda elin yatkinsa (Ben becereksizim mesala) netteki vidyolar ile kendin bile tamir etme imkanin var zaten teli acmak icin gereken tornavida ve aletleri ekranla yolluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt