[Yardım ] Samsung s3353 İnternet Bağlantı Sorunları....

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım ] Samsung s3353 İnternet Bağlantı Sorunları....
Arkadaşlar sorun benim değil arkadaşımın ve O'nun dilinden size sorunlarını aktarıyorum ve yardımlarınızı bekliyoruz :)
Şimdiden Teşekkürler...

Telefonun modeli s3353 telefonumu alalı bir ay oldu sorunsuz olarak internete wifi den girebiliyordum şimdi ise gene bağlanıyorum sorunsuz ama sayfalar açılmıyor dns başarısız diyor arada error hata veriyor sayılar çıkıyor ama hızlı çıkıp kayboldugu icin hata kodunu okuyamıyorum..

birde pakedimden şu an neti kullanıyorum ama faceye resim atamıyorum şu üç gün once bu sorunların hiç biri yoktu biranda çıktı anlayamadım sorun nedir ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kendi tarayıcısı değil de farklı bir tarayıcı ile deneme imkanı var mı?
Bir de tarayıcı dns sorunun sadece wifi bağlantısında mı yapıyor yoksa şebeke internetinde de sorun var mı? Sadece wifi bağlantıda sorun oluyorsa modemle ilgili bir sorun var demektir.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Kendi tarayıcısı değil de farklı bir tarayıcı ile deneme imkanı var mı?
Bir de tarayıcı dns sorunun sadece wifi bağlantısında mı yapıyor yoksa şebeke internetinde de sorun var mı? Sadece wifi bağlantıda sorun oluyorsa modemle ilgili bir sorun var demektir.
Sordum cevap bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

Aslında opera mini türkçe arıyordu ama bulamadık ingilizcesini kurmuştu :hmmm

- - - Eklendi - - -

opera mini yüklemistim ya ben onu silmistim sen türkçesini gönderceksin diye yani başka tarayıcı yok şebeke bağlantısı derken komşunun kablosuz ağından giriyorum işte wifi bağlanıyorum ama google başka sayfalar falan açılmıyor hata kodu veriyor dns başarısız diyor normal turkcelden aldığım pakettende faceye resim atamıyorum you tube videolarını da açamıyorum 3 gün önce herşey normaldi ben galiba opera mini yi silerken birşey mi yaptım acaba ?

mesele face de you tube videosu atıyorsun ya önceden açabiliyordum google dan da youtube dan müzik açıp dinliyordum ama şimdi olmuyor maxi ye internet paketimden giriyorum açılıyor yani...

diyor arkadaşım sorun nedir ki ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
*2767*3855# öncelikle telefonu sıfırlasın ve tüm ayarları gideceğinide unutmasın daha sonrasında telefonun tüm ayarlarını tekrardan girsin.Sonucu buraya yazarsın.:oke:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
*2767*3855# öncelikle telefonu sıfırlasın ve tüm ayarları gideceğinide unutmasın daha sonrasında telefonun tüm ayarlarını tekrardan girsin.Sonucu buraya yazarsın.:oke:
Teşekkürler :oke: İnşaallah olumlu bir sonuç yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
alemci_09

alemci_09

Üye
Formata gerek yok tarayıcılarını 0 lasın tamamdır cerezleri fln silsin

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ozaman servis yolu gözüktü demektir ama bence bişeyler ters gidiyor.

Son kontrol; başka bir wifi ağına bağlanıp test etsin ve operatorden ayar sms'i alsın yine olumsuz olursa servise götürsün.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Tuba
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Komşunun modeminde dns tanımlanması yapılmış olabilir mi? Farkında olmadan yüklediği bir program veya virüs de dns değişikliğine sebep olabilir.
Sait abinin de dediği gibi farklı bir wifi modemle deneyin. Eğer farklı bir modemde bağlanırsa sorunun komşunun modeminden kaynaklandığını düşünebiliriz. :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Tim e götürecekti telefonu götürmüş şimdi görüştüm orada sorunsuz bağlanmış komşunun modemi ile ilgili o halde
bu sorun nasıl giderilecek ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Modem birkaç gündür kapatılmamışsa bi kapatıp açmak sorunu çözebilir. Bir de modemin direk bağlı olduğu pc nin yerel ağ bağlantısı özelliklerinden dns in değiştirilmesi gerekebilir.
[video=youtube;o_1A3Inm1Zg]http://www.youtube.com/watch?v=o_1A3Inm1Zg[/video]

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Nextman
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Modem birkaç gündür kapatılmamışsa bi kapatıp açmak sorunu çözebilir. Bir de modemin direk bağlı olduğu pc nin yerel ağ bağlantısı özelliklerinden dns in değiştirilmesi gerekebilir.
[video=youtube;o_1A3Inm1Zg]http://www.youtube.com/watch?v=o_1A3Inm1Zg[/video]
Özcan dns yi ne olarak ayarlanması gerek ben otomatikde kullanman :kıskıs: sanırım kimse kullanmıyordur bilenler tabi otomatikde mi olması lazım sorunun giderilmesi için ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Otomatik olabilir. O komşu eğer bir dns yazmış ise o dns ayarını telefonda da uygulamak sorunu çözebilir.

Burdan kullandığım dns adreslerini yazarsam sıkıntı olabilir :ehe

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Pc den dns i otomatiğe alıp bi denesinler, eğer bağlanırsa sorunun dns den kaynaklandığı anlaşılır :) Daha sonra gerekirse pc ye yazılan dns in telefona uygulanmasına geçeriz :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
tamam Teşekkürler :)
arkadaşa bi diyeyim bendeki dns yi de verebilirim ben tek farklı dns kullanıyorum yetiyor :D
otomatiği bir denesinler önce :)
Çok şükür ki tel servise gitmeyecek buna çok sevindi :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Nextman
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nasıl oldu acaba? Sorun çözülsü mü merak ettim :hmmm

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl oldu acaba? Sorun çözülsü mü merak ettim :hmmm
cep net paket kullanıyor şu anda komşudan değilde annesine gittiğinde tekrar oradan deneyecek onların düzenine karışmak istemedi :)

Üst Alt