Yardım | Samsung L700 Virüs

Sponsorlu Bağlantılar

zpaqeddie

Üye
    Konu Sahibi
Yardım | Samsung L700 Virüs
Geçen gün telefonda kulaklık ile müzik dinlerken müzik çalara birşey oldu.Dosya bulunamıyor diyordu her şarkıda.Şarkıları silemiyordumda. Arkadaşım virüs dedi.Bende telefoncuya götürdüm format için.L700'e format atılmıyor dedi.Telefonu resetledi.Bir kod filan girdi.Telefonu elime aldığımda aldığım günkü gibiydi. Virüs dosya gibi görünmüyordu.Gizliydi. Belkide yoktu.Ne yapmalıyım ? Aklıma takıldı şimdi. Antivirüsmü yüklesem ? Ne yapsam ?:mahcup:

ism@il 54

ism@il 54

Üye
*#8999*377# yap hatalar çıkarsa sil...

zpaqeddie

Üye
    Konu Sahibi
Pek anlamıyorum aslında, biraz daha açıklarmısınız ? :)

öçsoy

Üye
Arkadaşlar benim telefon durduk yere kapanıyor yani telefon cebimdeyken kapanıyor ne yapmalıyım l700 kullanıyorum bide kayıtlı oyunları sildim yanlışlık la tekrar yukleye bilirmiyim bana mesaj atarsanız sevinirim

Ahiskalilar

Üye
s.a, abi benim arkadaşımda da samsung l700 var ve müzik dinlerken veya adi durumda telefon kendiliğinden kapanıyor. Nedendir acaba? Bi çözüm yolu varsa önerir misiniz? tşkler..

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
kardes ıcın rahat olsun samsunglara vırus gırmez o sadece o anlık donmus telefonu kapat ac cozulur bıde hafıza kartını cıkar 5 dakıka sonra tak ıslem tamamdır

yargic_mestre

Üye
mbr arkadaşlar samsung L700 kullanıyorum #*7337# kodunu girdim ve suan telefon arama yapmıyor ekranda sınırlı servis yazıyor nasıl çözebilirim bu problemi hard format falan işe yaramıyor yardımlarınız için şimdiden tşk.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
eproom reset olmus onu ancak teknık servıs halleder sen gonder servıse garantısı varsa gırer garantıye yoksa fazla tutmaz 24 25 tl

okcan

Üye
teknik servise gönder box aletiyle flash atılması lazım imei no silinmiş anca öyle olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt