Yardım!!! Samsung Galaxy S Bell GT-i9000m - Unlock Problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferhatmee

Üye
    Konu Sahibi
Yardım!!! Samsung Galaxy S Bell GT-i9000m - Unlock Problem
Telefonu 2. el aldım. Kanada da yasıyorum. Telefon başka bir operatöre kilitli. Sanırım unlock için öncelikle root etmek gerekiyormuş. One-Click Root, SuperOneClick, ve mağazadan birkaç root uygulaması indirdim bi türlü root edemedim.
One-click Root çalıştıktan sonra Reinstall.... ile başlayan birşeyi seç diyor telefonda. Benim ekranda başka seçenekler çıkıyor. SD card dan *.zip dosyasını seçip devam et diyorum significant bilmem ne hatası veriyor.
SuperOneClick, ile yapmaya çalıştığımda 6.Step e geldiğinde program donuyor. Sebebini anlayamadım.
Telefonun bilgilerini yazıyorum. Anlayan varsa ya da başka uygulamalar tavsiye edecek varsa lütfen YARDIM!!!!!

Model:GT-I1900M
Firmware Version: 2.3.3
Baseband Version: I9000UGKG3
Kernel Version: 2.6.35.7-I9000UGKG3 sj0829.know@SEP-08 #2
Build number: GINGERBREAD.GKG3

PDA: I9000UGKG3
PHONE:I9000UGKG3
CSC:I9000BMCKG3

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
T-Mobile sa vodafone kullanmak için bende yaptım rom gerkiyo operatör herhalde bell ve root yapmak için başka bi yöntem var kendi konum bak istersen

RizeOnline

Üye
Sammobile dan bir rom indir kurmayı dene tabi sim kilitli olduğu için işe ne kadar yarar bilmiyorum ama sonuçta rom ile çoğu kısıtlamalar kalkıyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Sammobile dan bir rom indir kurmayı dene tabi sim kilitli olduğu için işe ne kadar yarar bilmiyorum ama sonuçta rom ile çoğu kısıtlamalar kalkıyor
sam firmwarede bu tür cihazlar olmuyo operatör ve samsung tarafından yapılıyo i9000 romu yüklersen tel brick olur

RizeOnline

Üye
sam firmwarede bu tür cihazlar olmuyo operatör ve samsung tarafından yapılıyo i9000 romu yüklersen tel brick olur

Arkadaşım T-Mobile a kurmuştu canavar gibi de çalışıyor tabi arkadaş teknik servisci. Ama standart kurulum yaptı diye biliyorum ben dostum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Arkadaşım T-Mobile a kurmuştu canavar gibi de çalışıyor tabi arkadaş teknik servisci. Ama standart kurulum yaptı diye biliyorum ben dostum.
normal t-mobile verizon at&t gibi operatörler çok bilindik operatörler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt