yardım notbook çok aşırı ısınıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yardım notbook çok aşırı ısınıyo
selam arkadaşlar ben de bi exper diz üstü pc var fakat aşırı ısnma var fanı hiç kapan mıyo ana kart yanar diye pc siyi de kullana mıyorum ama diğer acer pc saat lerce oyun oynasan bile bi gıram bile ısınma yok fanı bile açmıyo nedeen ısndığını bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden

bi temizlik yap
fanın calıştıgı yerden içine toz doldukca yandan hava çıkış yerinin iç tarafı toz yumağına döner
hava çıkışı az olur
bu neden hava hem sıcak olur hemde fan hiç durmaz
yine sorunu çözemezsen
laptop sogutucu al faydası olur

Konu Sahibi
cihazın garantisi mevcut garan tiye götürsem temizlerler mi ?

Garantide bilgisayarların iç aletlerini değiştirebiliyorlar. (Dayımın oğlunun başına geldi.)
İçini acıp elektrik süpürgesi ile çekebilirsin.(Ben yapıyorum bunu ) Resimli görmek istiyorsan.( )
Eğer acamassan leptop fanı alabilirsin

bir de laptop ile oyun oynarken fanın altta hava alma yerinin kapanmamasına özen göstermek gerekir. diğer bir şey de: düz bir zeminde de olsa fanın yine alt tarafa gelen kısmına zeminden az da olsa yükseltmek de işe yarar (hava sirkülasyonu için). kağıt, çay tabağı, kitap konabilir.

+1
ben arka ayaklarının altına kibrit kutusu koyuyorum

+1ben arka ayaklarının altına kibrit kutusu koyuyorum
o da güzel bir fikir. Bizim ufaklıklar vantilatörü bilgisayara çeviriyorlar . Sonra çocuklar mayışıyor. Geçen bimekste gördüm direkt usb'den çalışan küçük vantilatör yapmışlar iyi de rüzgar veriyor o da iş görebilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...