yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

svgi

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen
merhaba arkadaşlar
ben bilgisayar giriş şifresini unuttum açamıyorum şifreyi nasıl bulurum yada değiştiririm şimdiden teşekkürler

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Administrator hesabında mı giriş yapıyorsunuz yoksa farklı bir kullanıcı ismiyle mi ?...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basıp çekin. Seçenekler gelecek. O seçeneklerden güvenli modda aç diyeceksiniz. Açılış ekranında kullanıcı adına administrator yazınız parola kısmınıda boş bırakarak giriş yapınız. Eğer bilgisayarınızın admin kısmına parola vermediyseniz bilgisayarınızın açılması lazım. Açıldıktan sonra kullanıcı hesaplarına girerek şifresini unuttuğunuz kullanıcının parolasını sıfırlayınız.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şayet adminastraöre şifre koyup unuttuysan bir çözümü yok benim bildiğim,formattan başka tabi.

svgi

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basıp çekin. Seçenekler gelecek. O seçeneklerden güvenli modda aç diyeceksiniz. Açılış ekranında kullanıcı adına administrator yazınız parola kısmınıda boş bırakarak giriş yapınız. Eğer bilgisayarınızın admin kısmına parola vermediyseniz bilgisayarınızın açılması lazım. Açıldıktan sonra kullanıcı hesaplarına girerek koduni unuttuğunuz kullanıcının parolasını sıfırlayınız.

ya böyle yaptım aynen dediğiniz gibi girdim kullanıcı hesaplarına şifreyi değiştirdim pc yi yeniden başlattım ama gene aynı yani değişmedi nerde hata yapıyorum :(:allalla:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Soruyu tekrarlıyorum...Administrator hesabında mı giriş yapıyorsunuz yoksa farklı bir kullanıcı ismiyle mi ?...

svgi

Üye
    Konu Sahibi
farklı bir kullanıcı ismiyle giriş yapıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ordamısın nedved
bu arada profil şarkısı güzel değil
fb marşı koy farklı ol :dD

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Farklı kullanıcı hesabıyla giriş yapıyorsanız , Ulaş'ın verdiği bilgileri dikkatlice uygulayın...Az önce farklı bir kullanıcı isminin parolasını bu şekilde sıfırladım...

Profil şarkısı güzel olduğu için değil , anlamlı olduğu için orada...:pro:

svgi

Üye
    Konu Sahibi
sıfırlama nerde yazıorya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt