Yardım lütfen :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
kamera ? internet ? yapma dostum Allah aşkına biraz gerçekçi ol
auto focus yok diye kamerayı kötüleyecek değilim fotoğraf makinesi almıyoruz sonuçta,internet için de illaki nokanın tarayısını kullanman gerekmiyor çeşitli programlar da mevcut .Ayrıca S^3 cihazlara gelecek anna güncelleştirmesiyle gelecek düzenlemelerin yanında oda var zaten..

Starsley

Kamera 8mp Ne kamera? İnternet 10.2 mb ;) Flaş lite 4 (10.1 çoğunluğunu destekler.) Ne internet? Sen Gerçekçi Ol!

Uruloki

Uruloki

Üye
ya zaten öyle birşey ki flash lite 4 de donanım hızlnadırma da var yine cpu değildi gpu devreye giriyor

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:kop:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
hoss

hoss

Üye
desire z olabilir

emreilhans

emreilhans

Üye
n8 in 12mp de ne oluyor ? ip4 hepsini dağıtıyor . yapmayın Allah Aşkına :S zaten internet konusunda hiç bişey demiyorum

buket2

buket2

Üye
lg optimus black çıkacak bu hafta içerisinde. en iyi smartphonelardan biri. bence ona da bi bakmalısın. 1100 lira bütçe belirtmişsin optimus black şu anda internet üzerinden 999 tl ye satılıyor fiyatı diğerlerine göre daha iyi yani. android 2.2 işlemcisi var ve oldukça hızlı bir cihaz. ayrıca bir çok yenilik var kendisinde. ön kamerada 2mp kamera kullanan tek smartphone. ekran parlaklığını güneş ışınlarına göre ayarlayan bu sayede güneşte ekranı görmemizi sağlayan nova display özelliği mevcut kendisinde. ayrıca diğer smartphone lara göre %50 şarj tasarrufu sağlıyor. wifi direct teknolojisi sayesinde internet erişimi çok daha hızlı hale geliyor. tasarımı da oldukça güzel. bi sitede dünyanın en ince smartphone u olduğunu okumuştum. değerlendirmeye değer bence.

arkadaşa katılıyorum bencede lg optimus black'ı tercıh etmen akıllıca olur.... bence acele karar verme ve black'ı bekle... eminim inceledıkten sonra kararını vereceksın. tasarım olarak ınce ve zarıf bır telefon. ıphone gıbı agır değil. nova display özelliği tartışılamaz zaten. bunu ilk uygulayan lg nede olsa... fiyatıda gayet uygun gidip dünya para bayılmana gerek yok başka markalara:yuru

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Arkadaş telefonu aldımı acaba merak ettim ?
Aldıysa ne aldı.. bilgilerinize bizlerle paylaşırsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt