Yardım lütfen :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler
:yuru:yuru

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
oyun oynayacaksan dokunmatik alma

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşım buda benden öneri olsun oyun istiyorsan iphone kamera istiyorsan iphone mesaj istiyorsan 1 ay alışma safhasının ardında harika bi olay her dakika yazasın geliyor tek sorun dışarı sesi iyi çıkmıyor ancak kulaklık harikulde :) bi fikir :oke:
edit:İPHONE 4 :D

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım buda benden öneri olsun oyun istiyorsan iphone kamera istiyorsan iphone mesaj istiyorsan 1 ay alışma safhasının ardında harika bi olay her dakika yazasın geliyor tek sorun dışarı sesi iyi çıkmıyor ancak kulaklık harikulde :) bi fikir :oke:
edit:İPHONE 4 :D

ah işte sesi ii çıksa :aha:

emreilhans

emreilhans

Üye
ah işte sesi ii çıksa :aha:

dostum bence sesini sallama çin malı telefonların sesi gümbür gümbürde afedersin ne b**a yarıyor haksızmıyım :) iphone eline alman açma tuşuna basman o narinlik ve cezbedici ekran arkasında elma ve dahası herşey var bunda :D iphone kullanmak ayrıcalıktır :oke: (h)

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
hasklısın aslında zaten ya n8 alcam I4 :hmmm

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
nokia alıcaksan 2 kere düşün

• Beğen
Tepkiler: emreilhans

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
ÜFF NE ZOR İŞMŞ:bilmm

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum zaten you tubede s2 hariç hepsi ile kıyasla dostum hepsinde ezer :D ses olayı eskide kaldı akıllı telefonlarda ses önmli değil sen diğer şeylere bak . :oke: :yuru

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
Vala kendmi ezik hisetim hiç bilgim yokmuş

----------Eklendi @ 18:26:18 ---------- Yazıldı @ 18:22:50 ----------

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum zaten you tubede s2 hariç hepsi ile kıyasla dostum hepsinde ezer :d ses olayı eskide kaldı akıllı telefonlarda ses önmli değil sen diğer şeylere bak . :oke: :yuru

c7 yimi diosun|-)

emreilhans

emreilhans

Üye
hayır hayır ne nokyası ne ce7 si :D iphone yi kastediyorum

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
iphone4 - wave 2 - galaxy s - htc desire hd

4'ünden birini al

emreilhans

emreilhans

Üye
aralarından sıyrılıp çıkan htc desire hd ile iphone 4 var desire kaba büyük biraz :) ya sen bilirsin dostum you tube bak bence arkadaşın yazdığı telefonları tek tek incele

iphone4 - wave 2 - galaxy s - htc desire hd

elif4010

Üye
    Konu Sahibi
HTC LE SAMSUNG Bana gıcık gelİo heral I4 ALIRIM

emreilhans

emreilhans

Üye
iyi hayırlı olsun şimdiden :D hayatının en doğru kararlarından birini vermiş bulunuyorsun :) izle videolarıı

uribaju

uribaju

Üye
HMM SN KULLNDN MI (h)
kullandım kullanmasam önerirmiydim hiç :ehe şöyle söyleyim oyunlara aşırı önem veriyorsan iphone alabilirsin pcye benzer oyunlar oynatıyor.Ama genel bir performans istiyorsan(müzik,internet,kamera vs..) ve karizmatik ,estetik,ilgi çeken telefon istiyorsan c7 diyorum ama sana kalmış yinede ..

----------Eklendi @ 17:48:31 ---------- Yazıldı @ 17:47:45 ----------

ayrıca c7 ile iphone arasındaki fiyat farkını da düşün :oke:

emreilhans

emreilhans

Üye
kamera ? internet ? yapma dostum Allah aşkına biraz gerçekçi ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt