61semih
Üye
arkadasım bu dedıklerınden sony neo nun kalıtesız oldugu anlamı rahatca kıcabılıyor,bu yargıya nerden vardın ıkı telfonuda aylarca kullandıysan bılemem ama saglamlık kalıteyı bır kac dakıka ıncelemekle vıdeolarını ızlemekle anlıyamayızHerseyde denemez bana kalırsa ama forumun genel bakısı islemci odaklı oldugu için bende neo dedim.
N8'in islemci tabanı neo kadar basarılı degil ama güçlü bir gpu ve ne kadar begenilmesede(!) yazılım donanım uyumuna sahip.
Belle güncellemesi ile N8 Neo'yu aratmaz performans bazında belkide fark bile atabilir pek net konusamam.
İkiside alınası telefonlar ama N8'in kamera,ekran ve kalite artısı da var.
dışarıda da çoğu kişinin n8 kullandığını görüyorum. bu kadar çok tercih eden olduğuna göre kaliteli bir telefon.
cok satılan bır telefon kalıtelı demek
en az satılan arabalardan bırısı ferraridir mesela en cok satanlardan bırıde tofaş desek
tofaş daha kalıtelı duz mantıkla boyle oluyor.nokıa cok satıyor ama turkıyede
bız turkler fotograf delısı olarak kameraya onem verıyoruz en ıyı kamerada suanda n8 de,marka olarak telefon dıyınce akla ılk gelen marka nokıa,nokıa olsun taştan olsun lafını sızlerde duymussunuzdur ıllakı..
bır markaya sısteme koru korune baglanmamak gerek
ha ben demıyorumkı n8 kotu nokıa kotu yanls anlamayın android kullanıcılar namı fandroid,nokıacılar namı deger nokıApaçi ler bu telefonlarla mezara gıtmıyecegız yenılıklere (android,mego,bada)açık olmak lazım bukadar muhafaza bır toplm olmaya gerek yok