Yardım Lütfen N8 mi Xperia Neo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
Herseyde denemez bana kalırsa ama forumun genel bakısı islemci odaklı oldugu için bende neo dedim.
N8'in islemci tabanı neo kadar basarılı degil ama güçlü bir gpu ve ne kadar begenilmesede(!) yazılım donanım uyumuna sahip.
Belle güncellemesi ile N8 Neo'yu aratmaz performans bazında belkide fark bile atabilir pek net konusamam.
İkiside alınası telefonlar ama N8'in kamera,ekran ve kalite artısı da var.
arkadasım bu dedıklerınden sony neo nun kalıtesız oldugu anlamı rahatca kıcabılıyor,bu yargıya nerden vardın ıkı telfonuda aylarca kullandıysan bılemem ama saglamlık kalıteyı bır kac dakıka ıncelemekle vıdeolarını ızlemekle anlıyamayız

dışarıda da çoğu kişinin n8 kullandığını görüyorum. bu kadar çok tercih eden olduğuna göre kaliteli bir telefon.
:D cok satılan bır telefon kalıtelı demek :) en az satılan arabalardan bırısı ferraridir mesela en cok satanlardan bırıde tofaş desek :) tofaş daha kalıtelı duz mantıkla boyle oluyor.
nokıa cok satıyor ama turkıyede
bız turkler fotograf delısı olarak kameraya onem verıyoruz en ıyı kamerada suanda n8 de,marka olarak telefon dıyınce akla ılk gelen marka nokıa,nokıa olsun taştan olsun lafını sızlerde duymussunuzdur ıllakı..
bır markaya sısteme koru korune baglanmamak gerek
ha ben demıyorumkı n8 kotu nokıa kotu yanls anlamayın android kullanıcılar namı fandroid,nokıacılar namı deger nokıApaçi ler bu telefonlarla mezara gıtmıyecegız yenılıklere (android,mego,bada)açık olmak lazım bukadar muhafaza bır toplm olmaya gerek yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Malzeme kalitesi telefonu eline aldıgın anda bile belli eder kendini semih.
Neo çok iyi bir cihaz malzeme kalitesi iyi olsa bile N8 gibi kaç telefon varki saglamlık konusunda piyasada,Neo olsun.
Zaten neo'ya kötü demedim malzeme kalitesi olarak N8 daha iyi dedim özellikleri okumak bile yeterli zaten anlamak için.
Bugün telefon alsam 900-1000 liraya kadar 701'i beklerdim ama suan için ilk tercihim neo olurdu.

anılbaran

anılbaran

Üye
yeter ya yeter gene basladınız hangisi hosuna giderde onu al sonradan pişman olma n8 öneririm kim nederse desin ama karar senin neo da dehşet bi cihazdır kotü degil dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt